Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Χάγκινς – «Να φέρω “φλόγα” στην ομάδα»

Ο Τζος Χάγκινς έγινε ο δεύτερος παίκτης του Άρη, μετά τον Νοά Χόρκλερ, που αφίχθη στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 16/08.

Από τους Αμερικανούς παίκτες που έχουν υπογράψει έως τώρα στον Άρη, ο 28χρονος γκαρντ είναι σαφώς ο πιο έμπειρος, έχοντας και σημαντική παρουσία στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Και νιώθει έτοιμος να μεταλαμπαδεύσει την εμπειρία του στους νεότερους συμπαίκτες του.

«Το να έρχεσαι από το κολέγιο στην Ευρώπη είναι κάτι διαφορετικό αναφορικά με το παιχνίδι. Είναι διαφορετικά τα στιλ παιχνιδιού. Εγώ είμαι στην Ευρώπη για αρκετό καιρό. Είναι ένα από τα καθήκοντά μου να βοηθήσω τα νεότερα παιδιά να προσαρμοστούν. Όμως νομίζω ότι δε θα χρειαστούν μεγάλο χρόνο προσαρμογής», τονίζει ο Αμερικανός άσος.

Δείτε επίσης:  Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ σε αγώνες κλειδιά για την πρόκριση

Η φετινή θα είναι η 3η παρουσία του Χάγκινς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και ο ίδιος τονίζει ότι έχει έξτρα κίνητρο. «Έχω πολλά να αποδείξω αυτήν τη χρονιά. Θα μπω στο γήπεδο για να παίξω σκληρά και να φέρω «φλόγα» στην ομάδα, είτε στους αγώνες, είτε καθημερινά στις προπονήσεις. Νιώθω ότι είμαι σε αποστολή».

Ο Χάγκινς γνωρίζει ήδη την ατμόσφαιρα που θα ζήσει στο «Nick Galis Hall». «Περίμενα όλη την καριέρα μου για να παίξω μπροστά σε ένα κοινό σαν του Άρη. Για μένα αυτή θα είναι μία ξεχωριστή χρονιά και ανυπομονώ να τη ζήσω», καταθέτει.

Source link

Δείτε επίσης:  Ολυμπιακοί Αγώνες: «Ανέβηκαν» στην 15η θέση οι Τσουλφά και Σπανάκη