Αγωνία για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Ξαφνικό πρόβλημα υγείας για τον τραγουδιστή

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως βιώνει ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές και μουσικοσυνθέτες εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που του προέκυψε εντελώς ξαφνικά. Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς εδώ και μερικές εβδομάδες προσπαθεί θαρραλέα να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του, με τον ίδιο να έχει πίστη ότι σύντομα θα τραγουδήσει και πάλι μπροστά στο κοινό του.

Κάποιες μικρές ενοχλήσεις στο στομάχι ήταν η αιτία και η αφορμή ώστε η οικογένειά του να τον πείσει να κάνει γενικές εξετάσεις. Λίγο το χρώμα του, λίγο η πεσμένη διάθεσή του, δεν ήθελε και πολύ για να αναστατωθεί η οικογένειά του.

Δείτε επίσης:  Ελεονώρα Μελέτη: Ολοκλήρωσα την ωοκατάψυξη έχοντας γνωρίσει τον Θοδωρή

Αν και οι ίδιος είναι ήταν συνεπής σε όλες τις ιατρικές εξετάσεις σε καθορισμένο χρόνο αυτή τη φορά, ο χρόνος έτρεξε πιο γρήγορα από εκείνον.

Οι πρώτες εξετάσεις που έκανε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς πριν από μερικές εβδομάδες έδειξαν κάποιους οργανικούς δείκτες ανεβασμένους με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός τόσο στον ίδιο όσο και στα αγαπημένα του πρόσωπα. Άμεσα ειδοποιήθηκε ο προσωπικός του γιατρός ο οποίος του συνέστησε μια σειρά από γενικευμένες εξετάσεις.

Ο 73χρονος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα προσπαθεί με θάρρος και αισιοδοξία να ξεπεράσει τον δικό του Γολγοθά.

Πηγή