ΑΕΚ: Κρίσιμες μέρες για Άμραμπατ – Ανένδοτος ο Μαροκινός, επαφή με Κονέ και Αλμέιδα

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Νόρντιν Άμραμπατ στην ΑΕΚ, καθώς ο Μαροκινός θέλει να αποχωρήσει, τη στιγμή που ο Ματίας Αλμέιδα τον έχει στο πλάνο του.

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού. Ο Νόρντιν Άμραμπατ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την ΑΕΚ. Αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεται στην Ελλάδα, ούτως ώστε να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις για να αρχίσει προετοιμασία με την Ένωση.

Ωστόσο, ο διεθνής άσος εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα από τον «Δικέφαλο». Θέλησή του είναι να επιστρέψει στην Ολλανδία όπου βρίσκεται η οικογένειά του. Μάλιστα, όπως έχει ξεκαθαρίσει δεν τον ενδιαφέρει το οικονομικό, αρκεί να μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα.

Δείτε επίσης:  Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς: Να της δείξει πως είναι το φαβορί

Για τον λόγο αυτό, ο Μαροκινός αναμένεται να έχει μία συνάντηση με τους ανθρώπους της Ένωσης, κατά πάσα πιθανότητα με τον Παναγιώτη Κονέ, ούτως ώστε να αποφασιστεί το μέλλον του. Βέβαια, δεν αποκλείεται να γίνει και μία ακόμα επαφή και με τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΚ έχει συμπεριλάβει στα πλάνα του τον Νόρντιν Άμραμπατ και θα ήθελε να του μεταφέρει το πλάνο του. Πάντως, μέχρι στιγμής ο διεθνής άσος δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση. Η Ουτρέχτη θα ήθελε να τον αποκτήσει, αλλά μόνο αν μείνει ελεύθερος.

Source link