ΑΕΚ: Κρίσιμες ώρες – Επαφές Μελισσανίδη για αποχωρήσεις – Επιστρέφουν Άλβες και Τσιρίλο

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα ανακοινώσει το οργανόγραμμα για τη νέα σεζόν με τους Μπρούνο Άλβες και Μπρούνο Τσιρίλο να εμφανίζονται κοντά στην επιστροφή τους.

Συνεχείς ήταν οι επαφές που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τους συνεργάτες του το προηγούμενο διάστημα. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ δεν θέλησε να πάρει κάποια απόφαση εν θερμώ, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει συναντήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο σύλλογο και εμφανίζονται κοντά στην πόρτα της εξόδου, ενώ μίλησε και μ’ αυτούς που ετοιμάζονται να πάρουν θέση σε νευραλγικά πόστα στον σύλλογο.

Δύο από αυτά τα πρόσωπα είναι οι Μπρούνο Άλβες και Μπρούνο Τσιρίλο. Οι δύο πρώην «κιτρινόμαυροι» ποδοσφαιριστές αναμένεται να πάρουν θέσεις στην ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι οι μοναδικοί που έχουν δεχθεί κρούση από τον «ισχυρό άνδρα» του «Δικέφαλου».

Δείτε επίσης:  ΝΒΑ - Μάικ Τζέιμς: Κλήθηκε να δοκιμαστεί από τους Λέικερς!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Ώρα των Σπορ» εντός των επόμενων ωρών, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του, τη στιγμή που άπαντες περιμένουν την άφιξη του Ματίας Αλμέιδα για τις αποφάσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Αργεντίνος τεχνικός θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Κυριακή (29/05) και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ. Αυτά έχουν να κάνουν με την έναρξη της προετοιμασίας αλλά και τις πρώτες κινήσεις στο ρόστερ.

Source link