Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Η αδερφή μου είναι ομοφυλόφιλη, στην αρχή σοκαρίστηκα

Με αφορμή τον ρόλο της ως ομοφυλόφιλη στην παράσταση «Οποίος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του» στο θέατρο «Ήβη» η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη έκανε μια ειλικρινής εξομολόγηση για το #metoo, την ομοφυλοφιλία, την αδελφή της και την μητρότητα που της άλλαξε τη ζωή.

«Δεν μπορώ να πω πως ο ρόλος μου έχει ιδιαιτερότητα, είναι ομοφυλόφιλη, δεν είναι πρόκληση ο ρόλος αυτός. Δεν θεωρώ πως είμαστε ιδιαίτερα δεκτικοί με την ομοφυλοφιλία, συμβαίνει σε μια κοινωνία, δεν μπορούμε να πιέσουμε κάποιον», ανέφερε σε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα.

«Εμένα και η αδελφή μου είναι ομοφυλόφιλη και την στηρίζω πολύ σε αυτό. Στην αρχή σοκαρίστηκα όταν μου είπε ότι είναι ομοφυλόφιλη η αδελφή μου, γιατί ήταν μικρή σε ηλικία και δεν ήξερα αν έχει κατασταλάξει», εξομολογήθηκε η ηθοποιός. Και συνέχισε «πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε ότι είναι πρόβλημα η σεξουαλικότητα κάποιου, δεν είναι».

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: Άννυ Ξαντινίδου

«Η μητρότητα άλλαξε τη ζωή μου»

«Η μητρότητα έχει αλλάξει την ζωή μου, είμαι εκεί παρούσα για έναν άλλον άνθρωπο. Δεν θεωρώ την παρεμβατικότητα στα παιδιά, προστασία» σημείωσε για τη μητρότητα. «Λέμε ότι κάποια στιγμή θέλουμε να κάνουμε εάν δεύτερο παιδί. Δεν έχουμε πολύ βοήθεια με το παιδί και περνάμε λίγο δύσκολα», δήλωσε για την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού.

«Είναι πολύ σοβαρό το #metoo και δίνει την δυνατότητα να μπαίνουν στη θέση τους. Η ουδετερότητα δεν είναι στάση. Είναι πιο υγιές σαν κοινωνία να παίρνουμε θέση, για το τι είναι αποδεκτό και τι όχι», τόνισε για τα περιστατικά κακοποίησης στο χώρο της τέχνης και το ελληνικό #metoo. «Δεν είμαι αισιόδοξη πάντα, αλλά προσπαθώ να είμαι», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης:  Κυριάκος Κυανός: Μού έκαναν σχόλια ότι θα σκάσει κανένα κουμπί από το πουκάμισο, είναι χοντρός, τι να τον κάνεις αυτόν

Πηγή