Αλεξανδρόπουλος: «Θέλαμε κάτι παραπάνω-Δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός» (Video)

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε για την αποβολή που άλλαξε τα δεδομένα στο ματς.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε χωρίς να πάρει κάτι απ’ το Φάληρο. Η ήττα απ’ τον Ολυμπιακό επανέφερε το «τριφύλλι» σε θέση εκτός Ευρώπης. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θεωρεί πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι αν δεν ερχόταν η αποβολή. Όσο για τον αιώνιο, παραδέχτηκε πως δίκαια πήρε τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου:

«Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου πιστεύω ότι ήταν δίκαιο που ισοφάρισε ο Ολυμπιακός γιατί είχαμε πιεστεί στην αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε σχετικά καλά, μας επηρέασε η αποβολή, ο Ολυμπιακός ήταν ψύχραιμος και έπαιξε το παιχνίδι του. Το τρίτο γκολ ήρθε γιατί ο τερματοφύλακας είχε ανέβει. Σίγουρα θέλαμε το κάτι παραπάνω. Μπορούσαμε το βαθμό της ισοπαλίας ίσως…

Δείτε επίσης:  Ηρακλής-Μολυβδάς: «Στόχος μας να βελτιωνόμαστε διαρκώς ως ομάδα»

Δίκαια είναι πρωταθλητής ο Ολυμπιακός γιατί ξέφυγε βαθμολογικά. Όσον αφορά στις θέσεις της Ευρώπης τα σημερινά αποτελέσματα έδειξαν πως όλες οι ομάδες είναι μέσα, το ίδιο κι εμείς και θα κριθεί στα μεταξύ μας παιχνίδια. Οφείλουμε να δώσουμε το 100%.

Κρατάω ότι αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα και σταθήκαμε αντάξια. Αν δεν είχαμε δεχτεί την κόκκινη κάρτα θα μπορούσαμε να έχουμε κυνηγήσει μέχρι το τέλος αποτέλεσμα».

Source link