Αναγέννηση Καρδίτσας: Κάλεσμα Παπαδημητρίου για SL2 – «Δεν πρέπει να λείψει κανείς»!

Προσωπική δήλωση του προέδρου της Αναγέννησης Καρδίτσας, Δημήτρη Παπαδημητρίου, μετά την επιστροφή της ομάδαςστη Superleague 2.

Αναλυτικά:
«Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και όλους όσους εργάστηκαν σκληρά, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου μέσα σε αντίξοες συνθήκες και σε ένα κλίμα αβεβαιότητας που επικρατούσε λόγω της πανδημίας που ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί ολόκληρο τον πλανήτη.

Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κόσμο της ομάδας μας, που παρά τις απαγορεύσεις μας υποστήριξε και μας ακολούθησε όσο μπορούσε και ελπίζουμε πως από τη νέα σεζόν θα τον έχουμε και πάλι στο πλευρό μας, διότι Αναγέννηση είναι ο κόσμος της. Είμαστε πραγματικά περήφανοι που τους κάναμε χαρούμενους. Θέλουμε δίπλα μας όλους τους φορείς της πόλης και όσους αγαπούν το Σύλλογο που όλα αυτά τα χρόνια διαφημίζει πανελλαδικά την Καρδίτσα και θα συνεχίζει να το κάνει.

Δείτε επίσης:  Αναδρομικά και αυξήσεις: Πότε θα πληρωθούν

Πλέον μπροστά μας ανοίγονται νέες μεγάλες προκλήσεις και είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε. Όλοι μας δουλεύουμε καθημερινά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με γνώμονα το καλό του Συλλόγου, που αγαπάμε από μικρά παιδιά. Σε αυτή τη νέα εποχή που ξεκινά για την Αναγέννηση δεν πρέπει να λείπει κανείς. Όλοι μαζί βήμα-βήμα για να ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Source link