Αναγέννηση Καρδίτσας: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών επί… τρία

Οι οφειλές σε τρεις παίκτες απειλούν άμεσα την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στην άμεση εξόφληση τριών πρώην παικτών της καλείται να προχωρήσει η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε την ενεργοποίηση ποινών εναντίον της. Συγκεκριμένα, καλείται να πληρώσει τους Παναγιώτη Κάτσικα, Δημήτρη Θεοδωράκη και Μανώλη Ρουσσάκη, για να αποφύγει το -3 για κάθε υπόθεση.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 7/2022 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κάτσικα του Νικολάου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 440/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ, σε ποσοστό 50%, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας απόφασης.

Δείτε επίσης:  Μαρτίνς: «Δεν παίξαμε με επιθετικότητα και ένταση - Μάθημα για εμάς»

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 5/2022 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή Δημητρίου Θεοδωράκη του Βασιλείου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 387/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ, σε ποσοστό 50%, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας απόφασης.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 6/2022 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή Εμμανουήλ Ρουσσάκη του Μιχαήλ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 437/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ, σε ποσοστό 50%, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας απόφασης.

Δείτε επίσης:  Πικέ: Προτιμώ να πεθάνω παρά να πάω στη Ρεάλ

Source link