Απάντηση Οικονόμου σε Τσίπρα: Προσεγγίζει την πανδημία με όρους ψήφων και πολιτικού κόστους

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολίασε τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τα νέα μέτρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απάντησε σε όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα μέτρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο κ. Τσίπρας προσεγγίζει την πανδημία με όρους ψήφων και πολιτικού κόστους».

Ολόκληρη η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Από τη δήλωσή του κ. Τσίπρα προκύπτει ότι η μόνη του διαφωνία με τα μέτρα της κυβέρνησης αφορά τους πολίτες που συμμετέχουν σε θρησκευτικές τελετές, εν γένει. Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση της κυβέρνησης, όταν κρίθηκε απαραίτητο, για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία έκλεισαν οι ναοί για τους πιστούς, ενώ σήμερα είναι υποχρεωτικός ο διαγνωστικός έλεγχος για ανεμβολίαστους ιερείς και ιεροψάλτες.

Δείτε επίσης:  Πήρε φόρα ο «Ιπτάμενος Ολλανδός», οι αποδόσεις του GP Καναδά

Για το σύνολο των πολιτών υπάρχει η υποχρέωση χρήσης μάσκας τήρησης αποστάσεων, ό,τι ακριβώς δηλαδή ισχύει για την πρόσβαση σε φαρμακεία και καταστήματα προμήθειας τροφίμων.

Ο κ. Τσίπρας προτείνει επιπλέον περιορισμούς για αυτές τις δραστηριότητες; Πως ακριβώς το εννοεί; Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, όταν η κυβέρνηση έπαιρνε δύσκολες αποφάσεις, ο κ. Τσίπρας έλεγε συνεχώς «όχι», κλείνοντας με νόημα το μάτι στους αντιεμβολιαστές.

Όταν λοιπόν ο κ. Τσίπρας προσεγγίζει την πανδημία με όρους ψήφων και πολιτικού κόστους όλοι καταλαβαίνουν ότι συνομιλεί με τον καθρέφτη του. Όσο για τον διαχωρισμό των επιστημόνων σε κοινής ή μη κοινής κομματικής αποδοχής, για μας είναι ξεκάθαρο ότι η επιστημοσύνη κρίνεται από την επιστημονική κοινότητα όχι από κόμματα».

Δείτε επίσης:  «Μου λείπεις»: Εγκαίνια στο Fougaro Athens 14

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για μαθητές και παιδιά – Πώς θα μπαίνουν σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα

Λακωνία: Θρήνος για τα αδέρφια που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – «Μαζί στη ζωή και τον θάνατο»

Νέα μέτρα – Σούπερ μάρκετ: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί

Source link