Αποκαλύψεις από την Ιταλία: «Ο Μανωλάς θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»

Οι Ιταλοί γράφουν για τα σενάρια μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό.

Ασαφές παραμένει το μέλλον του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι, από την ώρα που προέκυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται οπωσδήποτε έναν κεντρικό αμυντικό, της κλάσης του Έλληνα διεθνή, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολη η περίπτωσή του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται για την απόκτηση ενός στόπερ, ειδικά μετά από το… μήνυμα στον Σεμέδο ότι δεν υπολογίζεται. Ωστόσο, ο αποκλεισμός από το Champions League μειώνει την αγοραστική δυνατότητα του Ολυμπιακού, ακόμα κι αν μπει στους ομίλους του Europa League.

Όπως ανέφερε στους παίκτες ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο αποκλεισμός θα στοιχίσει στην ομάδα περί τα 25 εκατ. ευρώ, ποσό που θα καλύψει ο ίδιος. Αλλά αν δεν υπάρξει κάποια πώληση παίκτη άμεσα, τότε δύσκολα ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να κινηθεί για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Ειδικά τη στιγμή που η Νάπολι αξιώνει 18 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Δείτε επίσης:  Εισβολή και ξύλο πριν από ποδοσφαιρικό αγώνα στη Βοσνία – Δείτε τα βίντεο

Ο ίδιος ο Έλληνας αμυντικός, ωστόσο, είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σύμφωνα με την εφημερίδα «Corriere dello Sport», ο Μανωλάς θέλει να αγωνιστεί και πάλι στους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους μετρά 80 συμμετοχές. Στην περίπτωση που προχωρήσει η υπόθεση, η Νάπολι έχει βρει ήδη τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει στο κέντρο της άμυνας και είναι ο Μάρκος Σένεσι της Φέγενορντ.

Source link