Απόστολος Γκλέτσος: Ο Μανούσος Μανουσάκης έβγαλε τα ρούχα του και έμεινε με το σώβρακο

Σε ένα ευτράπελο που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του σίριαλ «Ψιθύροι καρδιάς» αλλά και στη συνεργασία του με τον Μανούσο Μανουσάκη αναφέρθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας σε δημοσιογράφους. Ο ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα του θεάτρου Μουσούρη και αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια μιας σκηνής με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Όπως είπε ο Απόστολος Γκλέτσος κάποια στιγμή με τη συμπρωταγωνίστριά του παραπονέθηκαν στον σκηνοθέτη γιατί κρύωναν. «Παραπονιόμασταν και οι δύο, Μανούσο κάνει κρύο, κάνει κρύο, τι μας βάζεις να κάνουμε κι έβγαλε τα ρούχα του και έμεινε με το σώβρακο. Ε τότε τα βγάλαμε κι εμείς» περιέγραψε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΛΙΤΑΚΗ

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο:

«Ξεκίνησα πρόβες αλλά φοβήθηκα»

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμα για την παρουσία του στο θέατρο, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι φοβήθηκε να κάνει πρόβες λόγω κορονοϊού.

«Φέτος παρά λίγο θα ήμουν στο θέατρο. Ξεκίνησα πρόβες αλλά φοβήθηκα γιατί έχω το πρόβλημα με την καρδιά μου. Δεν είχα κάνει ακόμη και την δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό ώστε να μπορώ να κάνω πρόβες», ανέφερε.

Πηγή