Ατσαλένιος σε Πανιώνιο: «Ρωτήστε να μάθετε ποιος είναι ο ΠΟΑ και τι πρεσβεύει»

Ο Ατσαλένιος απάντησε σε σκληρό τόνο στην ανακοίνωση του Πανιωνίου.

Άμεσα αντέδρασε ο Ατσαλένιος στην ειρωνική ανακοίνωση του Πανιωνίου, πριν το μεταξύ τους παιχνίδι, στην οποία ζητά την τιμωρία της ομάδας από την ΕΠΟ. Ο ΠΟΑ επισήμανε πως στη μεγάλη του ιστορία δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ αθέμιτα μέσα για να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε πως ο επερχόμενος αντίπαλος μας με αβάσιμους ισχυρισμούς και ειρωνικό τόνο προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και κλίμα πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι, ζητώντας μάλιστα και την τιμωρία του Π.Ο.Α από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ακούστε λοιπόν κι εμάς κύριοι γιατί προφανώς δεν γνωρίζετε κι αυτό σας καθιστά εκτός πραγματικότητας.

Δείτε επίσης:  Super League 2: Το «χτύπημα» του Σουρλή και η νίκη του Ολυμπιακού Β κόντρα στην ΑΣΑ

Ο Π.Ο.Α ποτέ δεν μεταχειρίστηκε και δεν θα μεταχειριστεί αθέμιτα μέσα για να πετύχει κάτι. Έχει μάθει να παλεύει και να υπολογίζει μόνο στις δικές του δυνάμεις, όσο αντίξοες και μη ευνοϊκές κι αν είναι οι συνθήκες. Και συνήθως τέτοιες είναι.

Εκείνοι λοιπόν που δεν γνωρίζουν, όσο μεγάλοι κι αν είναι, να ρωτήσουν και να μάθουν ότι ο Π.Ο.Α μπορεί να μην έχει παίξει Superleague, έχει όμως την δική του ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο κι ένα καθαρό όνομα που χτίστηκε με κόπο και υποδειγματική συμπεριφορά εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων, εδώ και πολλά χρόνια.

Κι αν στην τελική δεν θέλετε να ψάξετε και να βρείτε κατά γράμμα αυτά που αναφέρουμε, δείτε το τώρα.

Δείτε επίσης:  Παναθηναϊκός: Σενάριο για Ισκιέρδο (photos+video)

Η ομάδα μας φέτος σε κάθε παιχνίδι έχει ατυχίες και γεμάτο ιατρικό δελτίο από το ξεκίνημα της χρονιάς. Ανατρέξτε σε όλα τα ματς της σεζόν για του λόγου το αληθές, όπου θα δείτε τουλάχιστον 4-5 βασικούς ποδοσφαιριστές εκτός. Συν ότι κι όταν είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε κάτι εκτός γηπέδου δεν το κάνουμε. Δεν το θέλουμε, δεν μας εκφράζει.

Όπλα μας ήταν, είναι και θα είναι η θέληση, η μαχητικότητα, η αγάπη για αυτό το σήμα και ΟΧΙ πονηριές που θα μας δώσουν κάτι που δεν αξίζουμε ή που δεν έχουμε καταφέρει καθαρά και με την αξία μας.

Ρωτήστε να μάθετε ποιος είναι ο Π.Ο.Α, τι πρεσβεύει και σκεφτείτε πριν γράψετε αστειότητες τέτοιου είδους. Εκτίθεστε ακόμα κι αν συνοδεύονται από το ιστορικό όνομα και σήμα του Πανιωνίου».

Δείτε επίσης:  Ταεκβοντό: Ο Μιχάλης Φυσεντζίδης νέος πρόεδρος της ΕΛΟΤ

Source link