Βέροια: «Βάσεις για νέες επιτυχίες στο μέλλον»

Ανακοίνωση για την αδειοδότησή της από το Πρωτοβάθμιο Όργανο εξέδωσε η Βέροια.

Η μοναδική ομάδα από τη Football League που πήρε άδεια από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ είναι η Βέροια, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση.

Η Βέροια πήρε αδειοδότηση Super League 2 και ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν μεθοδικά για την επίτευξη του σημαντικού αυτού στόχου και ιδιαίτερα στον οικονομικό επόπτη και υπεύθυνο προγράμματος αδειοδότησης Κυριάκο Τσαλουχίδη, στον υπεύθυνο των γραφείων Κωνσταντίνο Ραχαβέλια, καθώς και στον νομικό της σύμβουλο Αργύρη Λίβα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 εξετάσθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο φάκελος αδειοδότησης της Π.Α.Ε Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ 2019.

Δείτε επίσης:  Super League 2: Απορρίφθηκε η ένσταση του Λεβαδειακού

Ο φάκελος της Π.Α.Ε Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ 2019 πληρούσε όλα τα κριτήρια του κανονισμού αδειοδότησης με αποτέλεσμα την θετική εισήγηση του Διευθυντή του τμήματος αδειοδότησης της Ε.Π.Ο και την χορήγηση του πιστοποιητικού αδειοδότησης για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022.

Η διοίκηση της Π.Α.Ε Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ 2019 εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όσους εργάστηκαν μεθοδικά για την επίτευξη του σημαντικού αυτού στόχου και ιδιαίτερα στον οικονομικό επόπτη και υπεύθυνο προγράμματος αδειοδότησης κ. Κυριάκο Τσαλουχίδη, στον υπεύθυνο των γραφείων κ. Κων/νο Ραχαβέλια, καθώς και στον νομικό της σύμβουλο κ. Αργύρη Λίβα.

Η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώνεται με τον πιο ιδανικό τρόπο για την ομάδα μας, μετά την κατάκτηση της ανόδου στην SUPER LEAGUE 2 και την χορήγηση του πιστοποιητικού αδειοδότησης, θέτοντας τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο εγγύς μέλλον».

Δείτε επίσης:  Επισκοπή: «Δυστυχώς και πάλι γινόμαστε πειραματόζωα»

Source link