Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Άρη Σερβετάλη: Απαράδεκτη και εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά

Απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική χαρακτήρισε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης τη συμπεριφορά του Άρη Σερβετάλη μετά την απόφαση του τελευταίου να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

«Θεωρώ ότι η αποχώρησή του είναι απαράδεκτη. Ζούμε επικίνδυνους καιρούς συν ότι ζούμε οικονομικά δύσκολους καιρούς. Δεν μπορείς να παρατάς μια παράσταση, κάποιους ηθοποιούς να τους αφήνεις χωρίς δουλειά και ένα εργοδότη που θα πληρώσει γιατί όπως ξέρετε πολύ καλά, υπάρχουν τα τριμηνιαία και τα εξαμηνιαία συμβόλαια και χωρίς έσοδα ένας εργοδότης θα συνεχίσει να πληρώνει κάποιους ηθοποιούς», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε δήλωσή του στην εκπομπή Πρωινό του Ant1.

Δείτε επίσης:  Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Η αδερφή μου είναι ομοφυλόφιλη, στην αρχή σοκαρίστηκα

«Όταν ηγείσαι ενός θιάσου, δεν μπορείς να φέρεται εγωιστικά»

«Κι όλα αυτά γιατί απλά δεν θέλεις να εμβολιαστείς. Για μένα είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά και εντελώς αντιεπαγγελματική. Όταν ηγείσαι ενός θιάσου πρέπει να ηγείσαι πραγματικά κι όχι να φέρεσαι εγωιστικά και να κάνεις μόνο αυτό που περνάει μέσα από το κεφάλι σου ή μέσα από αυτό που θέλεις εσύ να κάνεις. Αλλιώς θα κλείναμε όλοι τα θέατρά μας, σε μια μέρα αδιαθεσίας θα λέγαμε “δεν είμαι καλά, να φύγει το κοινό, φύγετε οι ηθοποιοί, δεν μου αρέσει αυτό που κάνω, το σταματάω” ή οτιδήποτε» ανέφερε στη συνέχεια.

Συμπλήρωσε ακόμα ότι «το θεωρώ τελείως απαράδεκτο και σας ομολογώ ότι εγώ θα κάνω και το τρίτο εμβόλιο και περιμένω να το κάνω και αν βγει και τέταρτο θα κάνω και το τέταρτο».

Δείτε επίσης:  Αθηναΐς Νέγκα κατά Ανθής Βούλγαρης για την Παγώνη: Διασκεδαστικό να την ειρωνεύεσαι επειδή δεν επέβαλες το χιούμορ σου

«Πραγματικά πρέπει να σωθούμε από αυτή τη μάστιγα. Δεν έχει δικαίωμα κανείς και για κανένα λόγο να κλείνει ένα θέατρο επειδή απλά δεν θέλει να εμβολιαστεί ή απλά θέλει να μπαίνουν και ανεμβολίαστοι. Υπάρχει ο άλλος ο κίνδυνος, αν επιτρέψουμε να μπουν ανεμβολίαστοι, να είστε σίγουροι ότι δεν θα έρθουν οι εμβολιασμένοι» ανέφερε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Πηγή