Δάκρυσε η Κατερίνα Καινούργιου με το μήνυμα της Μαρίας Ηλιάκη για τη γιορτή της

«Λύγισε» η Κατερίνα Καινούριου με τις ευχές της Μαρίας Ηλιάκη για την ονομαστική της γιορτή. Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε ένα βίντεο με τη Μαρία Ηλιάκη να εύχεται χρόνια πολλά στην παρουσιάστρια.

«Katken85, αυτό το 85 δεν θέλω να το θυμάμαι, τέλος πάντων. Σου εύχομαι χρόνια πολλά, να είσαι χαρούμενη, να είσαι ευτυχισμένη, να είσαι υγιής, να είσαι επιτυχημένη, όλα τα καλά του κόσμου -που τα περισσότερα τα έχεις. Θα ήθελα αυτή τη μελαγχολία που βλέπω στα ματάκια σου τον τελευταίο καιρό, να σταματήσω να την βλέπω, ό,τι και να είναι αυτό» λέει η Μαρία Ηλιάκη.

Η Κατερίνα Καινούργιου βούρκωσε ακούγοντας το μήνυμά της και είπε: «Συγκινήθηκα… Ξέρετε τι; Είχαμε χαθεί για ένα διάστημα. Τα παιδιά εδώ τα θυμούνται αυτά γιατί μας είχαν ζήσει που κάναμε παρέα. Μετά μας έζησαν να τσακωνόμαστε και τώρα τα έχουμε ξαναβρεί και χαίρομαι πάρα πολύ για την ευτυχία της και πραγματικά την έχω μέσα στην καρδιά μου γιατί η Μαρία ξέρει πράγματα για μένα που δεν τα ξέρει κανένας. Ευχαριστώ Μαρία μου. Σου υπόσχομαι ότι θα σταματήσει».

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΡΕΣΤΙΔΗ

Πηγή