Δήλωσε παραίτηση από την ΕΣΚΑ ο Ντάκουρης λόγω ΕΟΚ

Να αφιερωθεί στον νέο του ρόλο ως Ειδικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας θέλει ο Βασίλης Ντάκουρης, ο οποίος παραιτήθηκε από την ΕΣΚΑ

Αναλυτικά η επιστολή του προς την ΕΣΚΑ:

«Αγαπητέ κ. πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής 

Κατά το παρελθόν, έχω διατυπώσει την άποψη πως στις Γενικές Συνελεύσεις των Ενώσεων είναι σημαντικό και σκόπιμο να συζητηθεί το θεσμικό ασυμβίβαστο μεταξύ θέσεων, μέλους ΔΣ ένωσης και μέλους ΔΣ της ΕΟΚ και ιδιαίτερα μεταξύ θέσεων των μελών των Προεδρείων τους, είτε για λόγους σύγκρουσης συμφερόντων, είτε για λόγους υπερσυγκέντρωσης εξουσιών, είτε για λόγους έλλειψης χρόνου.

Δείτε επίσης:  Άλμπα-Παναθηναϊκός 94-65: Εφιάλτης στο Βερολίνο με άθλια εμφάνιση και συντριβή (photos)

Με την πεποίθηση αυτή και ως Ειδικός Γραμματέας της ΕΟΚ από τις 14 Σεπτεμβρίου για θέματα οργανωτικής διαφάνειας και χρηστής διακυβέρνησης, νιώθω την ανάγκη να σας υποβάλω την παραίτησή μου από την θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΚΑ.

Ως Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑ για περίπου δύο μήνες θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους σας, όπως και τα στελέχη του διοικητικού προσωπικού, τόσο για την εμπιστοσύνη, όσο και για την πολύ καλή συνεργασία.

Μια συνεργασία που είχε ως αποτέλεσμα όλοι μαζί να προβούμε σε σημαντικές αποφάσεις όχι μόνο για την αντιμετώπιση όλων των έκτακτων ζητημάτων, αλλά και για σημαντικά θέματα όπως η ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ των αποφάσεων του ΔΣ, η ανάρτηση των μηνιαίων εσόδων-εξόδων, η συγκρότηση και η λειτουργία εξειδικευμένων επιτροπών για την εύρυθμη λειτουργία της ένωσης και για την αύξηση της αποδοτικότητάς της κα.

Είμαι σίγουρος πως η μεγαλύτερη Ένωση στην Ελλάδα θα συνεχίσει τις προσπάθειές της μαζί με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της για όσο το δυνατό μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των δράσεών της. Στις προσπάθειες αυτές θα είμαι πάντα αρωγός, όπως με την συμμετοχή μου ως εθελοντής στην Επιτροπή Κοινωνικής Ευθύνης και στην Επιτροπή Σύνταξης Κανονισμών, Κωδίκων Δεοντολογίας και τροποποίησης του Καταστατικού.

Με εκτίμηση,

Βασίλης Ντάκουρης».

Δείτε επίσης:  Η ώρα του ΟΑΚΑ και της βελτίωσης

Source link