Δαμάστα: Πλήγμα με Μάνο Παπαδάκη

Σοβαρός αποδείχτηκε τραυματισμός για τον νεαρό παίκτη.

Ο Μάνος Παπαδάκης τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Δαμάστας απέναντι στον Γιούχτα. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι υπέστη στο αριστερό του χέρι ρήξη συνδέσμων στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και στους υπόλοιπους μερική ρήξη.

Αυτό σημαίνει πως ο άσος της Δαμάστας θα μείνει τις επόμενες εβδομάδες εκτός δράσης και ίσως προλάβει ορισμένα ματς στα τέλη της περιόδου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Διαπιστώθηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού του Μάνου Παπαδάκη μετά την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε.

Μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Γιούχτα, όπου υπέστη εξάρθρωση αγκώνα και του έγινε άμεσα ανάταξη από τον ηγέτη της Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη και σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, η ιατρική διάγνωση είναι ρήξη συνδέσμων στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και στους υπόλοιπους μερική ρήξη.

Δείτε επίσης:  Πώς γίνεται η σκόνη πρωτεΐνης και ποια είναι η κατάλληλη για εσάς;

Άμεσα θα ξεκινήσει θεραπείες για την αποκατάσταση του τραυματισμού αλλά για το επόμενο διάστημα δεν θα μπορέσει να συμμετέχει στις αγωνιστικές δραστηριότητες του ΑΟ Δαμάστας.

Εφόσον πάνε όλα καλά με την πορεία της αποθεραπείας του, είναι πιθανό να προλάβει να αγωνιστεί στα τελευταία ματς της φετινής περιόδου.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΟ Δαμάστας, η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα, εύχονται στον Μάνο Παπαδάκη να ξεπεράσει σύντομα τον τραυματισμό του και να επιστρέψει απόλυτα υγιής στα γήπεδα…».

Source link