Εισβολή στην Ουκρανία: Έκκληση από την Ρουσλάνα – «Ο κόσμος μας νιώθει και θα μας βοηθήσει»

Τα βλέμματα και το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας είναι στραμμένα στην Ουκρανία έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στη χώρας. Η Ρουσλάνα Λίζικο, η τραγουδίστρια η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν το 2004 κατέκτησε την πρώτη θέση στη Eurovision απηύθηνε δημόσια έκκληση μέσω του Instagram για να βοηθήσει τη χώρα της.

Η Ρουσλάνα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ίδια να προσεύχεται και την συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Σήμερα το πρωί ξεκίνησε. Πρέπει να συγκεντρώσουμε δυνάμεις και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο πόλεμος εναντίον της Ουκρανίας έχει ξεκινήσει. Ξέρω σίγουρα ότι ο κόσμος θα σταθεί ενωμένος για την Ουκρανία. Εργαστήκαμε για πολλά χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι ο σύγχρονος κόσμος θα καταλάβει ότι η Ουκρανία είναι μια χώρα που έχει υποφέρει από το ρωσικό καθεστώς για αιώνες. Ο κόσμος μας νιώθει και θα μας βοηθήσει. Όλοι θα δράσουν για να σταματήσει ο πόλεμος. Τώρα το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τις ξεκάθαρες ενέργειες της εδαφικής τοπικής άμυνας! Τώρα συλλέγω πληροφορίες – πώς να ενεργήσω, και θα τις δημοσιεύσω εδώ! Φίλοι, γράψτε μου ιδιωτικά ή εδώ! Χρειάζονται αξιόπιστες πληροφορίες!

Δείτε επίσης:  Κορονοϊός: 1.327 νέα κρούσματα και 22 θάνατοι – 281 οι διασωληνωμένοι

Είναι πολύτιμος χρόνος, γιατί μέχρι τώρα υπάρχει σύνδεση! Όταν υπήρχαν οι πιο επικίνδυνες ενέργειες κατά τη διάρκεια του Μαϊντάν, το μόνο πράγμα που μας βοήθησε να σωθούμε ήταν η συντονισμένη δράση, η σαφής κατανομή των ευθυνών και το πιο σημαντικό, η λήψη πληροφοριών από επίσημες πηγές ή αυτόπτες μάρτυρες. Το κύριο πράγμα είναι η εσωτερική γαλήνη χωρίς αρνητικά συναισθήματα και πανικό. Δόξα στην Ουκρανία! Κύριε, άκουσε και δέξου τις προσευχές μου για την Ουκρανία, ειρήνη και γαλήνη», έγραψε η τραγουδίστρια.  

Πηγή