Εξήντα χρόνια Τζέιμς Μποντ: Ποιος θα είναι ο επόμενος;

Οι παραγωγοί προσανατολίζονται στη ριζική αλλαγή της φυσιογνωμίας του ρόλου – Ποια θα είναι τα στοιχεία του νέου πρωταγωνιστή

Ο βρετανός μυστικός πράκτορας με το dry martini και το σμόκιν, ο Τζέιμς Μποντ, γιορτάζει σήμερα τα 60 χρόνια στην μεγάλη οθόνη και το μεγάλο ερώτημα είναι: ποιος θα είναι ο επόμενος ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον εμβληματικό ρόλο, μετά την έξοδο του Ντάνιελ Κρεγκ με τον ρόλο του στο “No Time to Die”;

Σύμφωνα με τους παραγωγούς του Μποντ, την Μπάρμπαρα Μπρόκολι και τον Μάικλ Τζ. Γουίλσον, η αναζήτηση του νέου ηθοποιού δεν έχει καν ξεκινήσει, αν και ο Γουίλσον πρόσφατα ένα μικρό… hint.

Δείτε επίσης:  The Voice of Greece: Άρωμα Eurovision και επιστροφές που θα συζητηθούν – Δείτε το trailer

«Δεν θα αναζητήσουμε ηθοποιό για κάποιο διάστημα», δηλώνει η Μπάρμπαρα Μπρόκολι σε συνέντευξη με την ευκαιρία της 60ής επετείου της πρεμιέρας του Dr. No, της πρώτης ταινίας Τζέιμς Μποντ, στις 5 Οκτωβρίου 1962.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε μια ολόκληρη επανεφεύρεση του ρόλου και αυτό είναι το συναρπαστικό αυτήν την στιγμή».

Αλλά, καθώς οι φαν συνεχίζουν να συζητούν ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος που θα ενσαρκώσει αυτόν τον περιζήτητο ρόλο του Χόλιγουντ, ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα αναζητήσουν οι παραγωγοί να βρουν στον ηθοποιό που θα παίξει τον Μποντ;

«Πρώτ’ απ’ όλα, θέλουμε έναν καλό ηθοποιό, όχι απαραίτητα έναν ηθοποιό δράσης, αλλά κάποιον που μπορεί να παίξει αυτό που ελπίζουμε ότι θα είναι οι απαιτητικοί ρόλοι που γράφουμε στα σενάρια», λέει ο Μάικλ Τζ. Γουίλσον.

Δείτε επίσης:  Mέλισσες: Ο ντράμερ έκανε πρόταση γάμου την ώρα της συναυλίας - Δείτε βίντεο

«Αυτό είναι, πιστεύω, το πρώτο πρώτο, αλλά είναι πολύ δύσκολο… δηλαδή, αν δεις τους ηθοποιούς που έπαιξαν τον Μποντ, είναι πολύ δύσκολο να βρεις κοινά χαρακτηριστικά».

Ο Σον Κόνερι ήταν ο πρώτος που έπαιξε τον πράκτορα που δημιούργησε ο Ιαν Φλέμινγκ. Ακολούθησαν ο Τζορτζ Λάζενμπι, ο Ρότζερ Μουρ, ο Τίμοθι Ντάλτον, ο Πιρς Μπρόσναν και τελικά ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Πηγή: skai.gr

Πηγή