Ζώδια Σήμερα 09/02: Κάλλιο αργά παρά ποτέ

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 09 Φεβρουαρίου

Με τη Σελήνη να βρίσκεται μέχρι και το μεσημέρι στον Ταύρο, όλα κυλούν πιο αργά και χωρίς ιδιαίτερο στρεσάρισμα, ταχύτητα και νεύρα. Άλλωστε, το ζητούμενο είναι να γίνουν κάποια πράγματα κι όχι το αν θα γίνουν πιο γρήγορα. Γενικά, θα βγάλουμε μια νωχέλεια, θα είμαστε κάπως «όσα πάνε κι όσα έρθουν», χωρίς να τρελαινόμαστε για θέματα της καθημερινότητας. 

Με το που θα περάσει όμως στους Διδύμους θα αρχίσουμε να γινόμαστε πιο κινητικοί, θα πηγαίνουμε από εδώ και από εκεί και θα επιταχύνουμε κατά πολύ τους ρυθμούς μας!Η εξωστρέφεια και η ανάγκη μας για επικοινωνία θα μεγαλώσουν, οπότε μέχρι το βράδυ θα είμαστε με ένα κινητό στο χέρι και θα κανονίζουμε συναντήσεις ή θα ανταλλάσσουμε ειδήσεις και κουτσομπολιά.

Δείτε επίσης:  Survivor: Τινάζουν τους «Μπλε» στον… αέρα - Αυτό είναι το κόλπο Παππά και Κρις (photos+videos)

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Δίδυμοι η μέρα σας ανήκει, οπότε κάντε ό,τι περνά από το χέρι σας να την ευχαριστηθείτε, αλλά και να πλασάρετε όσο καλύτερα γίνεται τον εαυτό σας, κάνοντας γνωστές τις αρετές και τα ταλέντα σας.

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Τοξότες και πολύ ορεξάτοι δε θα είστε αλλά απ’ ό,τι φαίνεται οι άλλοι γύρω σας δεν ενδιαφέρονται για το τι σκέφτεστε ή νιώθετε, οπότε είναι πολύ πιθανό να σας πρήξουν με γκρίνια και απαιτήσεις.

Δείτε επίσης:  Ρεύμα: Συναγερμός για τις αυξήσεις στα τιμολόγια - Έρχονται μέτρα για τη μείωση των τιμών

Κριοί και Ζυγοί, ο οικονομικός απολογισμός του τριημέρου σας δημιουργεί ανησυχία, όμως να γυρίσετε τον χρόνο πίσω δε γίνεται, οπότε από εδώ και πέρα μαζευτείτε λίγο.

Διάβασε επίσης:

Source link