Ζώδια Σήμερα 13/02: Με το θυμό θα χάσεις το δίκιο σου

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 13 Φεβρουαρίου

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο να έρχεται… σε αντίθεση με τον Αρη στόν Αιγόκερω κι αργότερα με την Αφροδίτη, η Κυριακή μας κάθε άλλο παρά εύθυμη και χαλαρή θα είναι, καθώς είναι πολύ πιθανά διάφορα ξεσπάσματα, ιδίως αν έχουν μαζευτεί πολλά μέσα μας, τα οποία δεν τα εκφράσαμε ή περιμέναμε την κατάλληλη ευκαιρία να τα πούμε. Η αγανάκτηση, ο θυμός κι η δυσαρέσκεια μπορεί να μας καταλάβουν και η ψυχραιμία θα πάει περίπατο… Από την άλλη, το θάρρος μπορεί να γίνει θράσος και αδιακρισία, να μην κρατηθούν τα προσχήματα και αυθόρμητα ή επιπόλαια, να γίνουν ή να ειπωθούν πράγματα που θα δημιουργήσουν αντιδράσεις, εντάσεις και τσακωμούς. 

Δείτε επίσης:  Βρεγμένα μαλλιά: 5 σοβαρά λάθη που πρέπει να αποφεύγετε (εικόνες)

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, το θέμα είναι να διεκδικήσετε με τον σωστό τρόπο το δίκιο σας στις σχέσεις, το σπίτι ή τη δουλειά σας γιατί εκεί που ήταν με το μέρος σας, μπορεί να κατηγορηθείτε κιόλας.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι, ο εκνευρισμός σας κυριεύει, χάνετε τη μπάλα και είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε σε κινήσεις, που θα σας φέρουν ερωτική ή οικονομική χασούρα.

Διάβασε επίσης:

Source link