Ζώδια Σήμερα 25/02: Ξαφνικό Blackout

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου

Πολύ απότομα θα μας επαναφέρει η σημερινή μέρα στο «εδώ και τώρα» από τη γλυκιά παραζάλη της χθεσινής, καθώς ο Ερμής στον Υδροχόοκάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόσμενες εξελίξεις και αναστατώνοντας την καθημερινότητά μας. Αλλαγές ή ακυρώσεις σε ραντεβού μας, βλάβες ή προβλήματα ανορθόδοξα με τα μέσα μεταφοράς ή επικοινωνίας μας, αποφάσεις, ανακοινώσεις ή δηλώσεις που θα προκαλέσουν δυσάρεστη έκπληξη, αλλά και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, παραλογισμός, ξαφνικές «κρίσεις» και λεκτικές επιθέσεις για χαζές αιτίες, είναι πιθανά να συμβούν, προκαλώντας μας αναταραχή.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δείτε επίσης:  Χαμός στο Twitter με το πρόστιμο των 100 ευρώ: «Έχουμε αρχίσει να ντρεπόμαστε και οι εμβολιασμένοι»

Ταύροι, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Λέοντες, πιθανό είναιένα απότομα ξάφνιασμα είτε αφορά σε κάτι που θα μάθετε ή ένα γεγονός που θα σας αναγκάσει να αλλάξετε τελείως δρόμο και μυαλά και να πάρετε αποφάσεις. Άπαξ όμως και το κάνετε, δε θα υπάρξει επιστροφή!

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, έκτακτα έξοδα ή ζημιές σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, ενώ μια εξομολόγηση ή είδηση που αφορά σε πρώην ή νυν σας αφήνει κάγκελο.

Διάβασε επίσης:

Source link