Ζώδια Σήμερα 29/01: Από τη χαλαρότητα στη σοβαρότητα

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 29 Ιανουαρίου

Μέχρι αργά το πρωί, με τη Σελήνη στον Τοξότη, θα είμαστε κάπως υπερκινητικοί, ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι. Θα παίρνουμε τα πάντα πιο ανάλαφρα και χαλαρά, θα βλέπουμε την αστεία πλευρά ακόμα και θεμάτων της καθημερινότητας που συνήθως μας αγχώνουν, θα τεμπελιάσουμε και θα αδιαφορήσουμε επιδεικτικά για δουλειές και υποχρεώσεις. 

Με το πέρασμά της όμως στον Αιγόκερω, τα πάντα θα αρχίσουν να αποκτούν μεγαλύτερη σοβαρότητα, ενώ μπορεί να μας πιάσουν ενοχές για όσα αναβάλαμε ή άγχος γι’ αυτά που πρέπει να γίνουν. Οι ευθύνες θα μας φαίνονται πιο μεγάλες, τα καθήκοντα πιο βαριά και η επαφή με την πραγματικότητα μάλλον απογοητευτική, αλλά αναπόφευκτη.

Δείτε επίσης:  Fortune Cookie: Η «προφητεία» σου για σήμερα 05/02

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες και Αιγόκεροι οι πρώτοι θα κατέβετε από την κεντρική σκηνή για να πάρουν τη σκυτάλη οι δεύτεροι και οι δυο όμως θα βάλετε το λιθαράκι σας και ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο θα πλασάρει καλύτερα τον εαυτό του και θα κερδίσει το ενδιαφέρον.

Δίδυμοι, Παρθένοι Ιχθύες, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τη συμπεριφορά του. Μην κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι κι αν το κάνουν σωστά. Εσείς φροντίστε να είστε εντάξει και απέναντι σε αυτούς που σας ενδιαφέρουν και στον εαυτό σας.

Δείτε επίσης:  Αυτοί είναι οι 6 καλύτεροι χυμοί για αποτοξίνωση και απώλεια βάρους

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί μην είστε συνεχώς στην τσίτα για το τι θα αποκτήσετε γιατί έτσι δεν απολαμβάνετε όσα έχετε.

Διάβασε επίσης:

Source link