Η απάντηση του Γιάννη Βασιλείου για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο: «Μπράβοι μου είπαν θα σε θάψουμε αν μιλήσεις»

Στις δηλώσεις του προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων και στα σχόλια που δέχτηκε επειδή είπε ότι είδε με τα μάτια του βιασμό και δεν αντέδρασε εστίασε ο Γιάννης Βασιλείου. Ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως αποφάσισε να κρατήσει το στόμα του κλειστό καθώς μπράβοι τον απείλησαν και ειδικότερα του είπαν «θα σε θάψουμε αν μιλήσεις».

Ο Γιάννης Βασιλείου σε συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη (7/12) στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ανέφερε: «Να το πάρω από την αρχή. Υπάρχει και μια συνέχεια. Όταν αυτό έγινε μπροστά στα μάτια μου, έπαθα σοκ. Όταν πήγα να φύγω με απείλησε ο ιδιοκτήτης και μου λέει ”μην τυχόν πεις τίποτα γιατί ξέρεις καλά τι θα σου γίνει”. Με απείλησαν μπράβοι, τα παιδιά μου και την οικογένειά μου.

Δείτε επίσης:  «Παραγγελιά;»: Viral ο ραδιοφωνικός σταθμός στον Καναδά που επί 24 ώρες έπαιζε ασταμάτητα ένα τραγούδι.. οργής

Όταν έφυγα από την εξώπορτα οι μπράβοι μου είπαν θα με θάψουν θα με βρουν σε χαντάκι. ‘Εγινε πριν 40 χρόνια. Απείλησαν τα παιδιά μου, την οικογένεια μου».

«Οι νόμοι της νύχτας τότε ήταν πολύ βάρβαροι»

«Η ίδια η κοπέλα δεν είπε τίποτα τότε. Οι νόμοι της νύχτας τότε ήταν πολύ βάρβαροι. Εάν ήταν τα πράγματα τώρα θα πήγαινα και θα το έλεγα. Έχω δύο κορίτσια πατέρας είμαι. Τότε ίσχυαν οι άγραφοι κανόνες της νύχτας» δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Οι χθεσινές μου δηλώσεις ήταν βίντεο. Ήταν κομμένες οι δηλώσεις, δεν συνέχισαν τη συνέντευξη. Ήταν ένα θέμα για να προβάλουν αυτά που ήθελαν» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης:  Έλενα Χριστοπούλου: Δεν είμαο σίγουρη αν θέλω να ξαναδώ την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM

«Με την κοπέλα τότε τηλεφωνηθήκαμε μου είπε πως φοβόταν για τη ζωή τους πως ο επιχειρηματίας αυτός ”είναι υπόκοσμος”» ανέφερε ο Γιάννης Βασιλείου και συμπλήρωσε πως απείλησαν και την κοπέλα για τη ζωή της.

«Τότε δεν υπήρχε τίποτα, ούτε κινητά, πριν 40 χρόνια. Ο άνθρωπος είναι πεθαμένος τώρα» τόνισε ο Γιάννης Βασιλείου.

Πηγή