Ιππασία: Νέος πρόεδρος της ΕΟΙ ο Κωνσταντίνος Καρακασίλης

Ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, Κωνσταντίνος Καρακασίλης, πήρε και επίσημα το χρίσμα, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ο κ. Καρακασίλης έλαβε 23 ψήφους, ενώ υπήρχαν και τρία λευκά. Ο Ισίδωρος Κούβελος θα είναι ο τακτικός εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκαν σήμερα Δευτέρα, 29/3/2021 οι Αρχαιρεσίες της ΕΟΙ, οι οποίες διενεργήθηκαν μέσω της ψηφιακής κάλπης «ΖΕΥΣ», για την ανάδειξη Προέδρου, Διοικητικού Συμβουλίου, Δικαστικής Επιτροπής, Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και των Αντιπροσώπων της ΕΟΙ στην ΕΟΕ.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έχουν ως εξής: Α) Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου: ΚΑΡΑΚΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 23 (Λευκά 3) Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: ΓΟΥΝΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 19 ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 18 ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 16 ΜΠΑΣΔΡΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 15 ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 15 ΧΑΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 15 ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΣΗΦ 14 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 13 ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 13 Ακολούθησε κλήρωση από την πρόεδρο και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής μεταξύ των υποψηφίων που ισοψήφησαν με 12 ψήφους ο καθένας, ΓΕΩΡΓΙΛΗ (ΠΟΠΠ) ΑΘΗΝΑ του ΑΝΔΡΕΑ και ΔΗΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ για μέλος του Δ.Σ., κατόπιν της οποίας αναδείχθηκε o ΔΗΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.

Δείτε επίσης:  Ολυμπιακός: Εξετάζεται και ο Αντεκούγκμπε για τα αριστερά - Τον επέλεξε ο Μαρτίνς (video)

Ακολούθησε κλήρωση από την πρόεδρο και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής μεταξύ των υποψηφίων που ισοψήφησαν με 10 ψήφους ο καθένας, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΟΥΜΠΑΡΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΕΝΕΛΑΟΥ και ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ για την ανάδειξη του τρίτου αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ., κατόπιν της οποίας αναδείχθηκε: o ΚΟΥΜΠΑΡΡΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΕΝΕΛΑΟΥ Κατόπιν τούτου οι αναπληρωματικοί έχουν ως εξής: 1ος αναπληρωματικός: ΓΕΩΡΓΙΛΗ (ΠΟΠΠ) ΑΘΗΝΑ του ΑΝΔΡΕΑ 2ος αναπληρωματικός; ΕΡΡΕΡΑ ΛΕΩΝ του ΗΛΙΑ 3ος αναπληρωματικός: ΚΟΥΜΠΑΡΡΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΕΝΕΛΑΟΥ (Λευκά 0) Β) Δικαστική Επιτροπή ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 21 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 20 ΠΕΤΑΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ-ΗΡΑΚΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 19 ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 17 ΜΑΘΙΕΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17 (Λευκά 1) Γ) Εξελεγκτική Επιτροπή: ΚΟΝΤΟΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ 20 ΔΑΛΛΑΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ 19 ΒΟΥΤΣΙΝΑ – ΚΡΕΜΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 18 (Λευκά 2).

Δείτε επίσης:  Πάσχα 2022: Πόσο θα κοστίσει φέτος το εορταστικό τραπέζι

Αντιπρόσωποι στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Τακτικός αντιπρόσωπος: ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 22 (Λευκά 4) Αναπληρωματικός αντιπρόσωπος: ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 18 (Λευκά 8)».

Source link