Ιωάννα Μαλέσκου: Αισθάνθηκα λίγο ότι με πυροβόλησε με το μήνυμά του ο Τριαντάφυλλος

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε απέναντι από την Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή «Love It» μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Ο δημοσιογράφος μίλησε για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης και τότε η παρουσιάστρια θέλησε να αποκαλύψει ορισμένα μηνύματα που είχε ανταλλάξει η ίδια, παλιότερα με τον Τριαντάφυλλο.

Συγκεκριμένα και ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναφερόταν στην «κόντρα» που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εκείνον και τον Τριαντάφυλλο, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε πως: «Σου τα είπε με ωραίο τόνο; Διότι σε μένα αρχικά, όταν επικοινώνησε με γραπτό μήνυμα ο Τριαντάφυλλος δεν ήταν και τόσο γλυκός θα έλεγα. Ήταν σαν να μου ζητούσε τα ρέστα, ας πούμε, γιατί εγώ είχα ξεχάσει και δεν θυμόμουν τις αναρτήσεις σου και γενικά αναρτήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν. Αλίμονο αν θυμάμαι όλα τα stories όλου του κόσμου για όλους τους παίκτες του Survivor»

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: Mia Sylvia

«Αισθάνθηκα λίγο ότι με πυροβόλησε αρχικά με μήνυμά του ο Τριαντάφυλλος. Του απάντησα του ανθρώπου, όλα καλά, το λήξαμε και αγαπιόμαστε» συμπλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Πηγή