Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανάρτηση για όσους στέκονται στην εικόνα της – «Μιμείται κάποια άλλη – Δεν έχει ταυτότητα»

Μια φωτογραφία την οποία έλαβε από μια θαυμάστρια της δημοσιοποίησε η Ιωάννα Μαλέσκου και θέλησε να στείλει μήνυμα σε όσους στέκονται στην εντυπωσιακή εικόνα της. Η παρουσιάστρια του Love It, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού που την παρακολουθεί στην τηλεόραση, γράφοντας παράλληλα ένα μακροσκελές κείμενο που περιέχει αρκετούς «συμβολισμούς».

«Έχω συνηθίσει να ακούω για εμένα πολλά. Στέκονται στην “εντυπωσιακή” εικόνα σου. Σε βλέπουν απλά από περιέργεια. Δεν καταλαβαίνουν τι λες. Μιμείται κάποια άλλη. Δεν έχει ταυτότητα. Και άλλα πολλά (στην πλειονότητά τους χρωματισμένα αρνητικά)! Κάποτε στενοχωριόμουν. Μέχρι που κατάλαβα και άρχισα να χαμογελώ. Η ζωή βλέπετε είναι γεμάτη συμβολισμούς, αρκεί να ξέρεις να τους διαβάσεις» έγραψε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε επίσης:  Η πιο κρίσιμη εβδομάδα στο Survivor: Σκληρή η μάχη - Ποιοι θα αποχωρήσουν;

«Αυτή είναι η μικρή Ελισάβετ. Τηλεθεάτρια από κούνια. Δε με ξέρει. Δε με έχει γνωρίσει από κοντά. Πράγματι, στέκεται στην εικόνα μου. Μάλιστα την εντυπωσιάζει και χαίρεται κάθε φορά που με βλέπει. Εννοείται με βλέπει από περιέργεια κι ας μην καταλαβαίνει τι λέω (!) Με μιμείται και μάλιστα χαμογελάει από χαρά. Όπως κι εγώ, διάπλατα!» πρόσθεσε στην συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Κι όλα αυτά δεν τα λέω εγώ. Τα λέει η μανούλα της με καμάρι για το κοριτσάκι της! Και την ευχαριστώ πολύ. Γιατί με έκανε κι εμένα να καταλάβω τους συμβολισμούς και να “βλέπω” καθαρά με όλες μου τις αισθήσεις» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΣΙΜΠΟΡΑ ΦΙΣΝΙΚΟΥ

Πηγή