Ιωνικός: Εισιτήρια για όλους με τον Βόλο!

Ιωνικός: Η ομάδα της Νίκαιας διαθέτει εισιτήρια σε όλους τους οπαδούς για το ματς με τον Βόλο.

Στον Ιωνικό επικρατεί ενθουσιασμός μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου και την πρόκριση επί της Ξάνθης στο Κύπελλο.

Έτσι, η ΠΑΕ για το ματς της Δευτέρας με τον Βόλο αποφάσισε να μην επιτρέψει την είσοδο μόνο στους κατόχους διαρκείας. Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, λαμβάνοντας υπόψη τα αμέτρητα αιτήματα φίλων της ομάδας μας, που επιθυμούν παράλληλα με τη διάθεση των καρτών διαρκείας, να υπάρξει ΚΑΙ διάθεση απλών εισιτηρίων για το εντός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας (1/11) με τον Βόλο ΝΠΣ (8η αγωνιστική της Super League Interwetten, σέντρα στις 19:30), ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ την έναρξη πώλησης ΚΑΙ εισιτηρίων από την Παρασκευή (29/10) το πρωί.

Δείτε επίσης:  Formula 1: Προβλήματα με Χάμιλτον - Αμφίβολη η συμμετοχή του Βρετανού στο επόμενο Grand Prix

Η δίψα του φίλαθλου κόσμου, να βρεθεί δίπλα στην ομάδα μας στο δευτεριάτικο παιχνίδι, μετά και τα δύο νικηφόρα αποτελέσματα που προηγήθηκαν, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη, που αυτονόητα η ΠΑΕ Ιωνικός και προσωπικά η διοίκηση Τσιριγώτη, προχωρούν και στην έκδοση απλών εισιτηρίων ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Επομένως, οι φίλαθλοι της ομάδας μας που επιθυμούν να αγοράσουν κάρτες διαρκείας μπορούν να το κάνουν με τη γνωστή διαδικασία, αλλά παράλληλα θα ξεκινήσει από την Παρασκευή (29/10) το πρωί ΚΑΙ διάθεση απλών εισιτηρίων

Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας και να αγοράσετε το εισιτήριο σας με τα απαραίτητα στοιχεία ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από την ticketmaster. Το εισιτήριο σας, θα σας αποσταλεί στο email που θα δηλώσετε κατά την κράτηση σας και το οποίο θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την είσοδο σας στο γήπεδο είτε απευθείας από το κινητό σας είτε εκτυπώνοντας το.

Δείτε επίσης:  Βόλος: Η αποστολή για Απόλλωνα Σμύρνης

Διάθεση εισιτηρίων, θα υπάρξει παράλληλα και από τα γραφεία της ομάδας μας (θύρα 8) στο γήπεδο της Νεάπολης (Λεμονή και Ακροπόλεως 2 – Νίκαια), η οποία θα ξεκινήσει την Παρασκευή (29/10) το πρωί.

Αναλυτικά, οι μέρες και οι ώρες διάθεσης των εισιτηρίων από τα γραφεία της ομάδας μας:

Παρασκευή (29/10): 11:00 το πρωί – 21:00 το βράδυ.

Σάββατο (30/10): 11:00 το πρωί – 21:00 το βράδυ.

Κυριακή (31/10): 11:00 το πρωί – 21:00 το βράδυ.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 3: 10 ευρώ

Θύρα 1-2: 15 ευρώ

Θύρα 5: 30 ευρώ

ΠΑΙΔΙΚΟ – ΜΑΘΗΤΙΚΟ (Θύρα 1-2): 5 ευρώ (*έως 12 ετών).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Κυριακή (31/10), θα είναι η τελευταία ημέρα διάθεσης από τα γραφεία της ομάδας μας, καθώς τη Δευτέρα (1/11), ημέρα του αγώνα, ΔΕΝ επιτρέπεται η πώληση εισιτηρίων από εκδοτήριο. Εισιτήρια θα διατίθενται τη Δευτέρα (1/11), ημέρα του αγώνα, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster ΕΔΩ, έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Δείτε επίσης:  Κλοπ: Ευχαριστώ τον Θεό για τον εμβολιασμό

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Σημείωση: Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου εισιτηρίου και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

(Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες: 210 4252 812)».

Source link