Κάτια Νικολαΐδου: Έχω μετανιώσει για τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου επισημαίνοντας ότι έχει μετανιώσει για αυτή. Συγκεκριμένα η ηθοποιός απαντώντας σε ερώτηση για το ποια συνεργασία έχει μετανιώσει, απάντησε με τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Μιλούσε άσχημα, αυταρχικά, ακυρώνει τους ηθοποιούς. Αλλά να σας πω και κάτι; Στο τέλος μού ζήτησε συγγνώμη» είπε η Κάτια Νικολαΐδου για τον προφυλακισμένο ηθοποιό, για τη στάση του οποίου μίλησε πρόσφατα και ο Γιώργος Ψάλτου κάνοντας λόγο για ξύλο που έτρωγαν.

Η ηθοποιός αναφερόμενη στην αποχή της από το θέατρο τα τελευταία χρόνια είπε πως «είναι συνειδητή η επιλογή μου να απέχω τα τελευταία τρία χρόνια. Κουράστηκα! Ζω το μισό χρόνο στο Βέλγιο και τον μισό στην Ελλάδα».

Δείτε επίσης:  Μπεν Άφλεκ: Ποια η συγγενική σχέση του με τον Μπαράκ Ομπάμα

«Έχω ρίξει και χαστούκια»

Αναφερόμενο στο κίνημα metoo, η Κάτια Νικολαϊδου απάντησε: «Όταν συνέβη αυτό στην αρχή της καριέρας μου έκλαιγα, στεναχωριόμουν να βλέπω κάποια άλλη να παίζει το ρόλο μου, το ρόλο που μου είχαν δώσει. Άλλα μετά έχω ρίξει και χαστούκια. Απλά και φεύγω. Και λέω ότι δεν είναι για μένα. Τέλος, τα πράγματα είναι απλά».

Πηγή