ΚΙΝΑΛ: Δεν επιτρέπεται να ενεργεί η κυβέρνηση ως περιφερόμενος θίασος

Αιχμηρή κριτική της Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή και τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Υγείας

Κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τις τελευταίες αποφάσεις και δηλώσεις υπουργών της σχετικά με την αγορά και τα περιοριστικά μέτρα, ασκεί το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρει “δεν έφθανε που η Κυβέρνηση με τις παρεμβάσεις της δίχασε τους επιστήμονες, και προχώρησε σε προβληματικά μέτρα, αλλά επιπλέον με τις παλινωδίες και τους αυτοσχεδιασμούς της το Σαββατοκύριακο δημιούργησε περισσότερη ανασφάλεια στους πολίτες”.

“Σήμερα ο Υπουργός Υγείας δήλωσε πως θα προτείνει στους επιστήμονες (το είδαμε και αυτό) σκληρό lockdown και πως τα σχολεία αποτελούν εστίες διασποράς του ιού, αδειάζοντας έτσι την Υπουργό Παιδείας που συνεχίζει να μη «βλέπει» τον συνωστισμό στις τάξεις. Αλλά και τον Υπουργό Ανάπτυξης που άλλα έλεγε την ίδια ώρα σε μέσα ενημέρωσης” συμπληρώνει.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: MAΡΤΙΝΑ ΣΗΜΙΤΖΗ

Καταλήγει δε αναφέροντας ότι “οφείλουν να σοβαρευτούν. Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες δεν επιτρέπεται να ενεργεί η Κυβέρνηση ως περιφερόμενος θίασος. Περιμένουμε σοβαρές, τεκμηριωμένες, αποτελεσματικές αποφάσεις. Επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης να αναλάβει τις ευθύνες του…”.

Source