Κολοσσός: Ο Λιάπης αναγνωρίζει της «μάχης» με το Λαύριο

Ο Μιχάλης Λιάπης ξεδιπλώνει τις σκέψεις του στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ

Για μια δύσκολη αναμέτρηση μιλούν στον Κολοσσό, όσον αφορά τον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης (10/3, 8μ.μ.) με το Λαύριο εκτός έδρας. Ο Μιχάλης Λιάπης αναλύει τις σκέψεις του για την αναμέτρηση με την ομάδα της Λαυρεωτικής.

Το blog του Μιχάλη Λιάπη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Μόλις λίγες ημέρες μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα πολύ δύσκολο ματς, αυτό με το Λαύριο. Πρόκειται για μία καλή ομάδα, που όταν παίζει στην έδρα της είναι ακόμη πιο δυνατή. Γι’ αυτό, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό.

Δείτε επίσης:  Άκης Πετρετζίκης: Κέικ με μαγικό γλάσο

Το σημαντικό είναι να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν στο αιφνιδιασμό και να βρουν εύκολα καλάθια. Επίσης, σημαντικό κομμάτι του αγώνα θα είναι η άμυνα, στο “ένας εναντίον ενός”. Εκεί, θα πρέπει να κρατήσουμε τους αντιπάλου μας μπροστά, γιατί έχουν παίκτες με μεγάλο ταλέντο στην ατομική προσπάθεια. Δεν θα πρέπει να βρουν έτσι εύκολους πόντους.

Αναμένεται, λοιπόν, ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το πετύχουμε.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης

Source link