Λαύριο: «Πάρε θέση δίπλα στην ομάδα της πόλης μας»

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν εξέδωσε η ομάδα του Λαυρίου

Το Λαύριο την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε μια εκπληκτική χρονιά στην Basket League και επιστρέφει ακόμη πιο δυναμικά για τη διεκδίκηση τίτλων. 

Στην προσπάθεια τους οι παίκτες του Λαυρίου θέλουν τους φίλους της ομάδας δίπλα τους και τους καλούν να προμηθευτούν με εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2021-22.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 που θα βρει την ομάδα μας να αγωνίζεται σε Stoiximan Basket League, Κύπελλο Ελλάδας και στο Basketball Champions League!

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν Εισιτήριο Διαρκείας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΚΑΕ (Δ/νση: Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, ΤΚ 19500 Λαύριο) από την Δευτέρα 23 Αυγούστου -και καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή- από 17:00 έως 21:00.

Δείτε επίσης:  Eurobasket 2022: Απίστευτο καλάθι του Γκριγκόνις, «χάζεψε» τον Οκόμπο (video)

Τηλ. Επικοινωνίας: 6974714360, 6946234301

Τα Εισιτήρια Διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου θα έχουν ΕΚΠΤΩΣΗ της τάξης του 20%-33%, ανταποδίδοντας την αγάπη του κόσμου για την ομάδα μας και συμμεριζόμενοι τις αυξημένες δυσκολίες που έχει προκαλέσει στις ζωές όλων μας η πανδημία.

⇲ Διαρκείας | Πρωτάθλημα – Κύπελλο (ΚΓ Λαυρίου)
• Πάνω Διάζωμα: 80 ευρώ (+50 ευρώ για κάθε παιδί έως 15 ετών)
• Πάνω Διάζωμα: 60 ευρώ (για άνεργους και φοιτητές). Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: κάρτα ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα, αντίστοιχα.
• Κάτω Διάζωμα: 150 ευρώ
• Μέλη των ακαδημιών του ΓΣ Λαυρίου: 20 ευρώ για Stoiximan Basket League και Κύπελλο Ελλάδας
• Court Seats: 200 ευρώ
• Για τα ΑΜΕΑ, με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, η είσοδος θα είναι δωρεάν με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και την προσκόμιση βεβαίωσης, που θα αποδεικνύει την αναπηρία του κατόχου.

Δείτε επίσης:  Οι «ηλεκτρικοί κήποι» της Ιαπωνίας: Η ψηφιακή τεχνολογία μετατρέπει τη φύση σε Τέχνη

⇲ Διαρκείας | Basketball Champions League (Σ.Ε.Φ.)
• Πακέτο εισιτηρίων για τα 3 παιχνίδια στα court seats του ΣΕΦ: 50 ευρώ
• Έκπτωση 20% σε όσους αγοράσουν διαρκείας στο Κάτω Διάζωμα ή στα Court Seats στο ΚΓ Λαυρίου: 40 ευρώ

▣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ απαιτούνται: ΑΜΚΑ, Αστυνομική ταυτότητα, Τηλέφωνο & E-mail

ℹ️ H είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο σε όσους θα έχουν τα ακόλουθα παραστατικά:
• Πιστοποιητικό εμβολιασμού Covid-19.
• Πιστοποιητικό νόσησης Covid-19. Όσοι φίλαθλοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης Covid-19, μετά τη λήξη του θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες αποφάσεις των οργάνων της Πολιτείας και τις οριζόμενες προϋποθέσεις.
• Ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση self-test.

Δείτε επίσης:  ΠΑΟΚ: «Θέλω να φύγω...» - Η αντίδραση Πασχαλάκη μετά το επεισόδιο (photos+video)

* Ενδεχομένως οι συγκεκριμένες προϋποθέσεις να διαφοροποιηθούν βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου και αποφάσεων της Πολιτείας αναφορικά με τον Covid-19.

Η ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει τον κάτοχο κάθε εισιτηρίου σε οποιαδήποτε θέση του διαζώματος, το οποίο αναγράφεται στην κάρτα διαρκείας του ή άλλου διαζώματος, αντίστοιχης αξίας, σε εκτέλεση των οδηγιών του υγειονομικού πρωτοκόλλου, που αφορά στη διεξαγωγή της αντίστοιχης αθλητικής συνάντησης.

Η θέση σου στην κερκίδα σε περιμένει! Απέκτησε το δικό σου εισιτήριο διαρκείας!

Source link