Λαύριο-Σερέλης: «Το στοίχημα μας είναι να είμαστε συνέχεια καλύτεροι»!

Η διαρκής βελτίωση είναι το ζητούμενο για το Λαύριο μετά και την εκτός έδρας νίκη επί του Μεσολογγίου, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Σερέλη

Η συνεχής βελτίωση είναι ο στόχος του Λαυρίου, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Σερέλη, μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης επί του Μεσολογγίου στο Αγρίνιο.

«Επειδή ο μεγαλύτερος στόχος που είχαμε βάλει έχει επιτευχθεί και έχουμε φτάσει ψηλά, τώρα θέλουμε να κρατάμε την απόδοση μας σε υψηλά επίπεδα. Το στοίχημα πλέον είναι να είμαστε συνέχεια καλύτεροι! Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και σωστοί σε κάθε ματς. Αυτό πετύχαμε και με το Μεσολόγγι, ήμασταν σοβαροί και σωστοί απέναντι σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο στην έδρα του» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας της Λαυρεωτικής.

Δείτε επίσης:  Κλοπ: Ευχαριστώ τον Θεό για τον εμβολιασμό

«Κάναμε καλή εμφάνιση 40 λεπτά, προηγηθήκαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έπαιζε έναν αγώνα ζωής και θανάτου. Κερδίσαμε το ματς και αυτό με κάνει χαρούμενο» εξήγησε ο Χρήστος Σερέλης.

Για το γεγονός ότι οι ξένοι δεν θεωρούν… ενδιάμεσο προορισμό το Λαύριο για να παίξουν αλλού όπως συμβαίνει επί παραδείγματι με το Μεσολόγγι, ο τεχνικός του Λαυρίου, σχολίασε: «Αυτό έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και την ποιότητα των παικτών. Έχουν το κίνητρο να πάνε την ομάδα ψηλά, για να πετύχουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους και τους εαυτούς τους και την ομάδα!

Δείτε επίσης:  Πινγκ Πονγκ: Αποκλεισμός για την Παπαδημητρίου στο Youth Star Contender της Τυνησίας

Παράλληλα, ο τρόπος που δουλεύουμε και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στον συνεργάτη μου Ισίδωρο Κουτσό, δεν αφήνει την ομάδα να χαλαρώσει, γιατί δεν θέλουμε να χαλάσουμε την εικόνα μας!».

Τέλος, για την παρουσία του Στράτου Βουλγαρόπουλου, παρατήρησε: «Είναι το μεγάλο στοίχημα για μας ο Βουλγαρόπουλος! Προσπαθούμε να τον εντάξουμε στα παιχνίδια της ομάδας όχι αδιάφορα, αλλά σε ουσιαστικά, καθώς δεν μπαίνει απλά να συμπληρώσει την ομάδα. Εναπόκειται στον ίδιο να δουλέψει σκληρά και να είναι βασικό κομμάτι στην επόμενη σεζόν…

Η ομάδα δεν σταματάει καθόλου, έχει πάθος και διάθεση. Το σημαντικό είναι να μην πέσει η απόδοση μας και να την κρατήσουμε σταθερή ως το τέλος»

Δείτε επίσης:  ΠΟ Ελασσόνας: Ποιοτική ενίσχυση με πρώην παίκτη της ΑΕΛ

Source link