Μανούρας: «Ομοιογένεια και μέταλλο νικητή»

Ξεκίνησε την σεζόν στο τιμόνι των Μετεώρων αλλά πρωτού καλά καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα μεταπήδησε, για προσωπικούς λόγους, στον πάγκο του ΠΟ Φήκης.

Ο Νίκος Μανούρας συνεργάστηκε με τον Τάκη Ρούσσα στους “κόκκινους” και απέκτησε ένα ακόμη παράσημο καθώς μετά τις παραμονές στην Γ΄Εθνική με το Ελευθεροχώρι και τα Μετέωρα τα κατάφερε και με την Φήκη. Ο νεαρός τεχνικός μιλάει στο «goaltrikala».

Το σχόλιο σου για τη φετινή πορεία της ομάδας της Φήκης στη Γ Εθνική:

Η ομάδα αν και δεν ξεκίνησε καλά στις πρώτες αγωνιστικές και πολλοί την είχαν στα φαβορί για υποβιβασμό, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος με τις προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ, με την προετοιμασία που έγινε πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, κατάφερε να αποκτήσει ομοιογένεια και μέταλλο νικητή, παίρνοντας σημαντίκες νίκες τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας και κατάφερε αμέσως μετά την επανέναρξη να βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης και μάλιστα να φιγουράρει σταθερά στην πρώτη 5αδα 6αδα της βαθμολογίας. Αυτό έδωσε και την ψυχολογία στην ομάδα να παίζει και πιο ελευθερα στα τελευταία παιχνίδια, χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό άγχος.

Δείτε επίσης:  AEK: Σχηματίστηκε ο δικέφαλος στο νέο γήπεδο - «Εδώ επιστρέφει η ιστορία μας…»

Εντάχθηκες στην ομάδα της Φήκης τον Νοέμβριο και κατάφερες να πετύχεις με 3η διαφορετική ομάδα, μετά το Ελευθεροχώρι και τα Μετέωρα, την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Ποια τα συναισθήματά σου;

Σίγουρα το γεγονός ότι για 2η συνεχόμενη χρονιά, μετά την περσινή παραμονή της ομάδας των Μετεώρων και 3η συνολικά, συνυπολογίζοντας και τη χρονιά στο Ελευθεροχώρι, η ομάδα όπου βρίσκομαι καταφέρνει να πετύχει το στόχο της παραμονής, μόνο χαρά μπορεί να μου δίνει και ικανοποίηση, ότι ο τρόπος που δουλεύουμε είναι ο σωστός και αποτελεσματικός. Φυσικά, στη φετινή πορεία της ομάδας η μερίδα του λέοντος στην επιτυχία οφείλεται στον κύριο Τάκη Ρούσσα, καθώς εγώ λόγω της στρατιωτικής μου θητείας, δεν ήμουν τόσο κοντά στην ομάδα, όσο έχω συνηθίσει να δουλεύω. Πολλά συγχαρητήρια φυσικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση για την άψογη συνεργασία, καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

Δείτε επίσης:  Βόλος: Χωρίς Μαρτίνες και Γκρίλο κόντρα στον ΠΑΣ!

Ποιες οι βλέψεις και οι σκέψεις για τη νέα σεζόν;

Η χρονιά τελειώνει την ερχόμενη Κυριακή με το εκτός έδρας παιχνίδι στην Ελασσόνα και μετά από εκεί και πέρα είναι θέμα της διοίκησης να αποφασίσει το πως θα θέλει να κινηθεί για τη νέα σεζόν.

Πηγή: goaltrikala

Source link