Μαρτίνης: «Τελείωσε ένα πρωτάθλημα παρωδία – Εις το επανιδείν κύριε Παλτόγλου»

Αιχμές για το πρωτάθλημα της Super League 2 άφησε με δήλωσή του ο Τώνης Μαρτίνης.

Με δήλωσή του ο Τώνης Μαρτίνης καυτηρίασε τα όσα έγιναν στην τελευταία αγωνιστική της Super League 2, τονίζοντας πως όλα ήταν προκαθορισμένα, αναφορικά με τη μάχη της παραμονής. Ο απερχόμενος πρόεδρος της Ρόδου τόνισε πως η ομάδα του υποβιβάστηκε με δόλο, αλλά αποχαιρέτισε την κατηγορία με το κεφάλι ψηλά.

Αναλυτικά:

«Για την Ρόδο τελείωσε ένα πρωτάθλημα παρωδία: Σ´ αυτό ήταν πρωταγωνιστές άλλοι από τους παίκτες. Όλα είχαν προκαθοριστεί, δεν θέλω να πω λεπτομέρειες αλλά μόνο το σημερινό φινάλε δείχνει του λόγου μου το αληθές.

Δείτε επίσης:  Μέσι: Έφτασε τα 700 γκολ με την Μπαρτσελόνα

Δεν πρόκειται να εξετάσω αυτά, έχω να πω μόνο για τη Ρόδο που της αφαίρεσαν 6 βαθμούς γιατί ένας υπάλληλος από πέρυσι δεν πλήρωσε τον γιατρό! Και μάλιστα αθωώθηκε κιόλας… Αυτά σε μια ποδοσφαιρική ζούγκλα συμβαίνουν, όπως και το ότι σε ένα πρωτάθλημα με τόσες υποχρεώσεις τη διοργανώτρια ενδιέφερε μόνο πώς θα πάρει από Στοιχηματική εταιρεία χρήματα για να καλύψει τις δικές της υποχρεώσεις.

Δεν θα πω για την συμπεριφορά του κ προέδρου σε ομάδες που δεν ήταν της επιρροής του και δεν θα εξετάσω τα όσα μας έλεγαν από την αρχή αυτού του πρωταθλήματος, όσοι γνώριζαν καταστάσεις με την λύσσα που διατηρούσε με την ΡΟΔΟ ο επί του αθλητισμού αρμόδιος υφυπουργός.

Δείτε επίσης:  «Το μέχρι τέλους ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μας» – Ενθουσιασμένοι οι Αγγελόπουλοι με το κύπελλο του Ολυμπιακού

Θα ήθελα να πω πολλά και διάφορα αλλά με κρατούν οι φίλοι και συνεργάτες μου που μου λένε να διατηρήσω την ψυχραιμία μου! Ακόμη και στο τέλος, οι …κολλητοί μας έβγαζαν πως δεν θα κατέβουμε στον αγώνα με τον Καραϊσκάκη, φανερώνοντας τις προθέσεις και την… λύσσα τους εναντίον της Ρόδου.

Χαίρομαι γιατί και φέτος, μετά από τρεις συνεχόμενες ανόδους εξυπηρέτησε την αγάπη μου για την Ρόδο, χωρίς να δώσω αγώνες, χωρίς αγοραπωλησίες και χωρίς τα καραγκιοζιλίκια που έστησαν ως το τέλος όσοι θεωρούν εαυτούς, παράγοντες του ποδοσφαίρου:

Η ΡΟΔΟΣ φεύγει με το κεφάλι ψηλά και σίγουρα όχι με τις ντροπές του φινάλε!

Δείτε επίσης:  Κορονοϊός: Αυτά είναι τα «ύποπτα» συμπτώματα των εμβολίων – Οι ειδικοί απαντούν

Εις το επανιδείν κύριε ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ…».

Source link