Μαρτίνς: «Δεν παίξαμε με επιθετικότητα και ένταση – Μάθημα για εμάς»

Δεν έψαξε δικαιολογίες για τη γκέλα του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη ο Πέδρο Μαρτίνς.

Δεν είχαν τη θέληση για τη νίκη που χρειαζόταν οι παίκτες του, γι’ αυτό έμειναν στο 0-0 με τον Απόλλωνα, όπως τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε στην κάμερα της Cosmote TV, ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες και ότι αυτό το ματς θα αποτελέσει μάθημα για τον Ολυμπιακό.

«Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δικαιολογίες, γιατί και ο αντίπαλος είχε πολλές απουσίες. Δεν κερδίσαμε γιατί δεν δείξαμε την επιθετικότητα και τη θέληση που χρειαζόταν. Αφήναμε τα πράγματα να συμβαίνουν και αντιδρούσαμε σε αυτά, δεν δημιουργούσαμε εμείς τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Αφήναμε το χρόνο να περνά χωρίς να παίξουμε με επιθετικότητα και ένταση. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα γιατί αμύνθηκε πολύ καλά», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Δείτε επίσης:  Πανιώνιος: Τέσσερα γκολ ο Λιούμης, μετά από 38 χρόνια! (photos+video)

Για το αν κρατά κάτι θετικό από το ματς στη Ριζούπολη: «Υπάρχει μόνο ένα θετικό. Το παιχνίδι θα λειτουργήσει σαν μάθημα ότι τίποτα δεν έχουμε κατακτήσει. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα εσωτερικό ξυπνητήρι, για μένα, το τεχνικό τιμ και τους πάντες. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ως το τέλος αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για τη νέα έξαρση του κορονοϊού: «Η κατάσταση αυτή επηρεάζει όλη την κοινωνία, φυσικά τον Ολυμπιακό και πάλι τους φιλάθλους. Είναι λογικό να μη μας αρέσει αυτή η κατάσταση. Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν πίεσε αρκετά για να φτάσει στο στόχο του και ο αντίπαλος άντεξε αυτή την πίεση».

Δείτε επίσης:  Ολυμπιακοί Αγώνες-Πόλο γυναικών: Η Ουγγαρία νίκησε τη Ρωσία και πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο

Source link