Μπράτης: Δεν με επηρεάζει η γνώμη κυρίας που ψωνίζει από καλάθια

Για τα νούμερα τηλεθέασης ρωτήθηκε ο Άγγελος Μπράτης, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του GNTM 4. Ο σχεδιαστής μόδας είπε ότι δεν τον επηρεάζουν και αναφέρθηκε σε όσες γυναίκες ψωνίζουν από τα καλάθια, προκαλώντας αντιδράσεις. «Όπως δεν με επηρεάζουν οι πωλήσεις ενός πράγματος, όπως δεν με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από καλάθια» είπε στην κάμερα.

Πετρουτσέλι: Ποιος είναι ο Άγγελος Μπράτης για να βγει να πει αυτό το απαξιωτικό πράγμα;

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αντιδράσεις στις πρωινές εκπομπές.

«Εγώ θέλω πω κάτι ως γυναίκα. Λυπάμαι πάρα πολύ με αυτά τα σχόλια που έκανε ο κύριος Μπράτης, ότι δεν λαμβάνει υπόψιν τη γνώμη μιας γυναίκας που δεν έχει τα χρήματα να πάει να ψωνίσει σε μια μπουτίκ και ψωνίζει από καλάθια. Στα καλάθια έχει και θησαυρούς κι εγώ η ίδια έχω ψωνίσει αρκετές φορές», είπε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Δείτε επίσης:  «BBQ STORIES» εντός Αττικής- Δείτε trailer

Και συνέχισε: «Σαν γυναίκα θίγομαι που μπορεί κάποιος θεωρεί ότι μπορεί να πει σε μια εκπομπή ότι “δεν με νοιάζει η γνώμη μιας γυναίκας που αγοράζει από εκεί”. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, έλεος με αυτό το πράγμα. Ποιος είναι ο Άγγελος Μπράτης για να βγει να πει αυτό το απαξιωτικό πράγμα;» είπε.

Τσιμτσιλή: Έγινε αντιπαθής

«Δε σε νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά χάρη σε αυτά και τη δημοφιλία ενός τόσου αγαπημένου πρότζεκτ κατάφερες και εσύ να εξελιχθείς» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όπως ήσουν στο άρμα της καλής τηλεθέασης και εξελίχθηκες με αυτό το πρότζεκτ θα έπρεπε κάπως να σε νοιάζει και να λες “τι έγινε και φέτος δεν πήγαμε καλά;” Είναι αυτό που θες να δείξεις ότι δε σε νοιάζει αλλά…», ανέφερε.

Δείτε επίσης:  Η Τζένιφερ Λόπεζ σε ντούετο επί σκηνής με την κόρη της - Την παρουσίασε με την αντωνυμία «αυτοί» - Δείτε βίντεο

«Εγώ πιστεύω ότι χωρίς λόγο, ένας άνθρωπος που είχε πολύ χαμηλό προφίλ, που τον κυνηγάμε για συνεντεύξεις χωρίς λόγο τώρα στο τελείωμα του show που δεν έχει και τίποτα να προσφέρει, έγινε αντιπαθής σε μια μερίδα του κοινού ενώ είναι τόσο ταλαντούχος άνθρωπος».

Πηγή