Νίκος Βέρτης: Έχασε το δικαστήριο με πρώην συνεργάτη του – Τι λέει ο Κούγιας

Τη δικαστική διαμάχη που είχε με πρώην συνεργάτη του, έχασε ο Νίκος Βέρτης και η οποία αφορούσε δεδουλευμένα ύψους 300.000 ευρώ. Όπως αναφέρει δημοσίευσε της εφημερίδας Espresso ο συνεργάτης του Νίκου Βέρτη εργαζόταν ως οικονομικός διευθυντής στην εταιρεία παραγωγής συναυλιών, που ενοικιάζει εξοπλισμό για τέτοιες εκδηλώσεις, την οποία έχει ο τραγουδιστής, παράλληλα με την καλλιτεχνική του δραστηριότητα.

Ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Βέρτη, ζητούσε από τον τραγουδιστή μέσω του δικαστηρίου το ποσό των 300.000 ευρώ και μέχρι στιγμής, έχει εισπράξει το ποσό των 215.000 ευρώ, ενώ για τις υπόλοιπες 85.000 αναζητούνται περιουσιακά στοιχεία, προκειμένου να κατασχεθούν.

Αλέξης Κούγιας: Ο Νίκος Βέρτης έχει δίκιο από την αρχή μέχρι το τέλος

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε το πρωί της Πέμπης (17/02) ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει πλέον, την υπεράσπιση του Νίκου Βέρτη.

Δείτε επίσης:  Στα «σκαριά» το Hollywood της Ελλάδας: Πού θα βρίσκεται- Το σχέδιο για την δημιουργία του

«Αγνοώ την συγκεκριμένη νομική εξέλιξη. Εγώ χειρίζομαι τα ποινικά μέρη. Μεταξύ αυτών, είχαμε κι ένα δικαστήριο την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, όπου κατηγορούμενη ήταν η πρώην δικηγόρος του κου Βέρτη, η οποία τώρα, εκ των υστέρων, είναι η δικηγόρος της άλλης πλευράς. Γι’ αυτόν τον λόγο ήταν και κατηγορούμενη, για το αδίκημα της απιστίας. Η δίκη ανεβλήθη, καθώς ενώ μας είχε διαβεβαιώσει ότι ήθελε αναβολή, εμφανίστηκε στο δικαστήριο ζητώντας να γινει η δίκη. Όμως, εμείς ήμασταν ανενημέρωτοι, γιατί η συνεργάτης της μας ενημέρωσε ότι θα ζητήσει αναβολή και το δικαστήριο ανεβλήθη για τις 25 Οκτωβρίου του 2022. Εκείνο που μπορώ να πω, από τη μελέτη των ποινικών υποθέσεων, είναι ότι ο Νίκος Βέρτης έχει δίκιο από την αρχή μέχρι το τέλος» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΜΙΛΕΝΑ ΣΔΡΕΝΙΑ

Πηγή