Οικονόμου σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Σπανός έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια στις θεωρίες συνωμοσίας

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για τα όσα είπε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

«Ο κ. Σπανός έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια απέναντι στις θεωρίες συνομωσίας που υπονοεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Σκοπίμως η τοποθέτηση του αποκρύπτεται», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου το πρωί της Τετάρτης.

«Δεν μας αιφνιδιάζει αφού κάθε φορά που οι θέσεις του δεν απηχούν στην πραγματικότητα, κατασκευάζει μια πραγματικότητα στα μέτρα του», κατέληξε.

Νωρίτερα σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Φάνης Σπανός έδωσε τη δική του απάντηση στις δηλώσεις του Νάσου Ηλιόπουλου για τις φωτιές στην Εύβοια.

Δείτε επίσης:  Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οικογένειά της τα πουλάει όλα για να τη στηρίξει

«Προς τον κύριο Ηλιόπουλο και κάθε αποδέκτη. Επειδή ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε σε τοποθέτησή μου στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, του παραθέτω λοιπόν αυτά που είπα στο συμβούλιο και θα παρακαλούσα να μην επιχειρείται η διαστρέβλωσή τους: Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν ήθελαν να σβήσουν τη φωτιά ή ότι συνειδητά την άφηναν να επεκταθεί. Κάτι τέτοιο θα ήταν εξωφρενικό για οποιαδήποτε κυβέρνηση και για οποιαδήποτε διοίκηση της πυροσβεστικής», τόνισε αρχικά ο κ. Σπανός.

«Άκουσα και επικαλέστηκα μαρτυρίες κατοίκων για πυροσβεστικά που είχαν υπηρεσιακή εντολή να μην επεμβαίνουν σε συγκεκριμένα μέτωπα για λόγους ασφαλείας των πυροσβεστών. Άλλο πράγμα οι ελλείψεις και τα λάθη που επισημάναμε και άλλο πράγμα οι θεωρίες συνωμοσίας που φυτρώνουν με το παραμικρό και μας κάνουν μόνο κακό. Επειδή έχω μάθει να μιλάω μόνο τη γλώσσα της αλήθειας και αυτή χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Παρακαλώ, αφήστε μας έξω από τα πολιτικά παίγνια, να δουλέψουμε για να ξαναστήσουμε τον τόπο μας», κατέληξε.

Δείτε επίσης:  Κοινωνικός Τουρισμός 2021: Αύξηση των δικαιούχων - Ποιοι θα κάνουν δωρεάν διακοπές

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα: Το μοντέλο, η κοκαΐνη, το κινητό και οι… vip πελάτες

Source link