Ολυμπιακός: Αυτοί βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» – Οι πρώτοι που φεύγουν και τα μεγάλα ονόματα

Μεγάλες και ριζικές αναμένεται να είναι οι αλλαγές το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, με τους πρώτους «ερυθρόλευκους» να ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες, καθώς βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Έντονοι αναμένεται να είναι οι επόμενοι μήνες στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν τη φετινή χρονιά χωρίς να έχουν πετύχει όλους τους στόχους τους, καθώς πριν από λίγες ημέρες αποκλείστηκαν από τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Παράλληλα, η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα είναι απογοητευτική.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου αποφάσισαν να προβούν σε μεγάλες αλλαγές και σε εκκαθάριση του ρόστερ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ήδη τα πρώτα ονόματα που εμφανίζονται κοντά στην έξοδο έχουν γίνει γνωστά, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και κάποιες εκπλήξεις.

Δείτε επίσης:  Ποιοι και πότε θα λάβουν τις οικονομικές ενισχύσεις που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση

Τη δεδομένη στιγμή, το κλίμα στον Πειραιά είναι ιδιαίτερα βαρύ για τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος γίνεται για τους Κένι Λαλά, Χένρι Ονιεκούρου, Ρόνι Λόπες και Πιέρ Κουντέ. Οι τρεις τελευταίοι αποτέλεσαν κινήσεις του περσινού καλοκαιριού, με στόχο να αλλάξουν επίπεδο την ομάδα, αλλά ουδέποτε μπόρεσαν να προσφέρουν σημαντικά.

Ωστόσο, αυτοί οι τέσσερις δεν θα είναι οι μοναδικοί που θα αποχωρήσουν από το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο «Φως», στην ίδια λίστα δεν αποκλείεται να βρεθούν και ονόματα «υπεράνω υποψίας» στον Ολυμπιακό. Παίκτες που θεωρούνται «μεγάλα ονόματα», αλλά η διοικητική απόφαση είναι η ανανέωση της ομάδας σε σημαντικές θέσεις.

Δείτε επίσης:  Καταιγισμός νέων κινηματογραφικών παραγωγών με τη χαλάρωση των μέτρων κατά της πανδημίας

Source link