Ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. τους «έκαψε»: Παρέδωσαν κοκαΐνη στο σπίτι γνωστού Έλληνα ηθοποιού

Παράδοση ναρκωτικών στο σπίτι γνωστού ηθοποιού φέρονται να είχαν πραγματοποιήσει τα μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε από τους «αδιάφθορους» της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο ηθοποιός είχε κάνει παραγγελία κοκαΐνης για προσωπική χρήση και ο «διανομέας» του κυκλώματος φαίνεται ότι είχε παραδώσει το «προϊόν» στην οικία του. Από τις παρακολουθήσεις της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι ο ηθοποιός συνομιλούσε με τους διακινητές ναρκωτικών για να παραγγείλει κοκαΐνη.

Ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε τα παραπάνω στοιχεία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αναφορές στον γνωστό ηθοποιό είναι ελάχιστες στη δικογραφία, ωστόσο, ενδεικτικές. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κατηγορουμένους και δεν συνελήφθη, καθώς ήταν αποκλειστικά πελάτης του κυκλώματος και δεν είχε καμία ανάμειξη στη διακίνηση ναρκωτικών.

Δείτε επίσης:  Μενεγάκη: Μάθε τον λόγο που έκανε εμφάνιση υπερπαραγωγή – Ούτε στην πρεμιέρα της δεν ντύθηκε έτσι!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η συμμετοχή αξιωματικού του Λιμενικού στην υπόθεση, ο οποίος φέρεται να έκανε διακίνηση ναρκωτικών ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Source link