Ο Τάσος Χαλκιάς ξεσπά για όσα έγιναν με την Ιωάννα Μαλέσκου: Ε, αυτό είναι ντροπή!

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε σήμερα για όσα έγιναν στον αέρα της εκπομπής Love it του ΣΚΑΪ με την παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου και άσκησε κριτική στην τελευταία, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «οφείλεις σαν οικοδεσπότης να καλμάρεις τον καλεσμένο σου για να κάνεις μια ωραία συζήτηση μαζί του. Δεν τον εκνευρίζεις περισσότερο».

Ειδικότερα, στη δήλωσή του στις κάμερες, η οποία προβλήθηκε στο «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο Τάσος Χαλκιάς είπε για την ένταση με την Ιωάννα Μαλέσκου: «Σε τηλεοπτικές εκπομπές του πρωινού προς το μεσημέρι υπάρχει ένα ποικίλο μαγκαζίνο πληροφοριών με ένα κομμάτι που αφορά και τον πολιτισμό. Όταν όμως το αφήνεις τελευταίο θέμα για να κλείσεις μια εκπομπή, δεν μπορείς να το αφήνεις εάν προλάβεις! Βεβαίως να δώσεις ένα αβάντζο 5 λεπτά, 10 λεπτά, το τέταρτο της ευγένειας, αλλά να περιμένω 35 με 40 λεπτά;

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΩΝΗ

Για να βγεις εσύ στον αέρα το τελευταίο πεντάλεπτο και να μην προλάβεις να πεις κάτι που αφορά τη δουλειά σου πόσο μάλλον άλλα θέματα εκτός δουλειάς! E, αυτό είναι ντροπή! Αν ακόμα υποθέσουμε ότι εγώ ήμουν εκνευρισμένος από τον χρόνο που ανέμενα να βγω, οφείλεις σαν οικοδεσπότης να καλμάρεις τον καλεσμένο σου για να κάνεις μια ωραία συζήτηση μαζί του. Δεν τον εκνευρίζεις περισσότερο.

Παλιότερα αυτά τα πράγματα δεν υπήρχαν. Συγχωρέσατε με Ελένη, Φαίη, Ελεονώρα, μιλάω για τα πιο νέα κορίτσια δεν έχετε καμία σχέση με αυτά. Και το γνωρίζετε από μένα, οφείλω να το πω αυτό. Γιατί τα νέα κορίτσια πρέπει να μάθουν περισσότερο τι ακριβώς κάνουν, τι σημαίνει οικοδεσπότης μιας εκπομπής. Δεν ήξερε το κορίτσι με ποιον μιλάει. Είναι δυνατόν να ξεκίνησα με το Λαβ Σόρρυ; Ήμουν ήδη 41 ετών, είχα ξεκινήσει ήδη 20 χρόνια.

Δείτε επίσης:  Από το Star Wars νέος 007; Ο Τζον Μπογιέγκα ενδιαφέρεται για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Τους τελευταίους τέσσερις μήνες μου έχει συμβεί δυο φορές, να πρέπει να περιμένω για να βγω σε μια εκπομπή. Δεν έχει σημασία το που. Ήταν μια εκπομπή του Open και μια του ΣΚΑΪ. Αυτά τα δύο κανάλια δεν ασχολούνται με τη μυθοπλασία. Δεν γνωρίζουν πώς να συνδιαλλαγούν με ηθοποιούς. Ταλαιπωρούν και εμάς και εκείνους».

Σε ερώτηση αν θα ξαναπήγαινε καλεσμένος σε εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου απάντησε: «Όχι γιατί θα αντιμετώπιζα τα ίδια. Ποιος ο λόγος;».

Σημειώνεται πως όταν η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για όσα έγιναν στο πλατό με τον ηθοποιό είχε απαντήσει: «Ποια ένταση; Κρινόμαστε όλοι από τον κόσμο. Αυτό θα πω εγώ και θα στείλω όλη μου την αγάπη. Όχι γιατί να νιώσω άσχημα; Δεν έχω λόγο να καλέσω κάποιον που μόλις ήρθε στην εκπομπή».

Δείτε επίσης:  Χώρισαν ο Jason Momoa και η Lisa Bonet – «Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλο»

Πηγή