Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η επόμενη μεταγραφή – Κινητικότητα για χαφ (photos)

Παναθηναϊκός: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ και η επόμενη μεταγραφή δεν θα… αργήσει να «σκάσει».

Έντονη είναι η κινητικότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στους «πράσινους». Ο Παναθηναϊκός κινείται για να «κλείσει» τα… μέτωπα που είναι ανοικτά, αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας και η φημολογία που υπάρχει είναι πως άμεσα θα τελειώσει μία υπόθεση σε καίρια θέση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Live Sport» το «τριφύλλι» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η εν λόγω κίνηση να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών, προκειμένου να δρομολογηθούν και οι επόμενες κινήσεις.

Δείτε επίσης:  ΑΕΚ: Οδεύει προς Λιέγη ο Πινέδα – Απομένει να συμφωνήσει η Θέλτα

Στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων βρίσκεται ο κεντρικός μέσος. Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να έχει ξεκινήσει τις επαφές με τον παίκτη, το κλίμα φέρεται πως είναι θετικό μεταξύ των δύο πλευρών και μετά το θέμα του αριστερού εξτρέμ, θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να «κλείσει» κι αυτό το ζήτημα.

Source link