Παναθηναϊκός: Είχε πάνω από 4 εκατ. στον πάγκο και στο σπίτι τους! (photos)

Παναθηναϊκός: Το… ενισχυμένο «τριφύλλι» είχε στη σέντρα με τον Άρη εκτός αγωνιστικού χώρου οκτώ από τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες του…

Ο Παναθηναϊκός, λόγω και της απουσίας του από την Ευρώπη και για πολλούς άλλους λόγους που έχουν καταγραφεί, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα των ανταγωνιστών του.

Οφείλει, λοιπόν, να είναι δύο φορές πιο προσεκτικός. Στις μεταγραφές, στο πως χειρίζεται τους παίκτες, στις αποδεσμεύσεις, στην αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

Στη σέντρα του αγώνα με τον Άρη, όπου θεωρητικά έπειτα από 2,5 και πλέον μήνες δουλειάς, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, όπου θεωρητικά θα έπρεπε να είναι σε έναν υψηλό βαθμό ετοιμότητας, ο Παναθηναϊκός δεν παρουσιάστηκε ενισχυμένος, όπως στα χαρτιά φαινόταν με την ολοκλήρωση των μεταγραφών. Οι 8 στους 11 ήταν οι περσινοί και πάλι η ομάδα ούτε ομοιογένεια παρουσίασε, ενώ κατά διαστήματα εμφάνισε τις γνωστές παθογένειες.

Δείτε επίσης:  ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για Μποέμιανς (photos)

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, είχε στον πάγκο τους Καρλίτος, Μακέντα (από βασικός φορ στα φιλικά, μπήκε στη Θεσσαλονίκη στο 86’), Παλάσιος, Αϊτόρ, Μαουρίσιο. Αυτοί οι πέντε καθαρά ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. ευρώ. Δεν αναφέρουμε τους νεοαποκτηθέντες Σάρλια, Λούντκβιστ, διότι δεν είναι υψηλόμισθοι, αν και τις μεταγραφές τις κάνεις για να παίζουν, ούτε τον Σάντσες, που παίρνει περισσότερα από τον Κώτσιρα. Ούτε φυσικά στον Μπρινιόλι, που ήρθε για να συναγωνιστεί τον Διούδη και δεν στοιχίζει επίσης πάρα πολλά.

Στην Αθήνα, επίσης, έμεινε ο Αγιούμπ. Πάνω από 400.000 τον χρόνο. Που δεν υπολογίζεται. Αλλά δεν έγινε και προσπάθεια, μεγάλη τουλάχιστον, να πει αντίο και να ελαφρύνει το μπάτζετ για να έρθει κάποιος άλλος πιο χρήσιμος. Ο Κουρμπέλης θα γυρίσει (;) μετά τη νέα διακοπή και ήδη θα μετράει 10 μήνες εκτός. Ακόμα μισό εκατ. ευρώ εκτός. Και πάμε και στον Σένκεφελντ, όπου είναι πέντε μήνες εκτός και επίσης στοιχίζει ένα σεβαστό ποσό. Κοντά στις 350.000 ευρώ.

Δείτε επίσης:  Ηρακλής: Έφτασε ο Γκάρετ

Οι οκτώ πιο ακριβοπληρωμένοι, λοιπόν, είναι εκτός και αυτό δείχνει ότι σε πολλά θέματα έγιναν λάθη και δεν πάρθηκαν σωστές αποφάσεις. Οι οκτώ Μακέντα, Αϊτόρ, Καρλίτος, Μαουρίσιο, Παλάσιος, Αγιούμπ, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης παίρνουν πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ καθαρά κι αν προσθέσουμε και τους νεοαποκτηθέντες που δεν ξεκίνησαν, ο Παναθηναϊκός πήγε σε ένα κρίσιμο ματς, έχοντας 4,5 περίπου εκατ. ευρώ, στον πάγκο (αρχικά) ή σπίτι τους…

Source link