Παναθηναϊκός: Θέλει χρόνο ο Σανκαρέ, δεν προπονήθηκε ο Σένκεφελντ

Χωρίς τον Σένκεφελντ έγινε η σημερινή προπόνηση, ενώ ο Σανκαρέ έδειξε και σήμερα ότι θέλει λίγο χρόνο για να είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν έκανε προπόνηση σήμερα, αλλά αποφόρτιση λόγω τενοντίτιδας στο γόνατο. Αύριο θα φανεί αν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά το πιο πιθανό είναι να είναι έτοιμος.

Κατά τα άλλα στη σημερινή προπόνηση ο Μπόλονι έκανε και διπλό, όπου δεν έδειξε τις προθέσεις του, για την ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αφού έκανε πολλές δοκιμές.

Στο διπλό αγωνίστηκαν και ο Σανκαρέ και ο Ενγμπαγκοτό. Ο υψηλόσωμος χαφ έδειξε και σήμερα, ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος να παίξει και θέλει λίγο χρόνο. Είναι ακόμα λίγο βαρύς, αλλά σίγουρα δείχνει τις πρώτες ημέρες τα στοιχεία που έχει, δηλαδή την καλή τεχνική και τον δυναμισμό του.

Δείτε επίσης:  Bundesliga: Με χτύπημα του Φίλκρουγκ στο 85' λύγισε την Χέρτα η Βέρντερ (video)

Αντίθετα ο Ενγμπαγκοτό είναι έτοιμος, έπαιξε στα άκρα και σήμερα έδειξε την ταχύτητά του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Σάββατο.

Θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ και Μπεκ. Η επόμενη προπόνηση είναι αύριο το πρωί, οπότε και οι παίκτες θα υποβληθούν σε covid test.

Source link