Πόλο: Ο Βολτυράκης στην εθνική νέων ανδρών – Μαχαίρας στην εφήβων

Ολοκληρώθηκαν οι αλλαγές των ομοσπονδιακών προπονητών στις “μικρές” εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης

Η εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΕ ανέθεσε την τεχνική ηγεσία των νέων ανδρών στον προπονητή του Υδραϊκού, Μάκη Βολτυράκη (με συνεργάτη τον Μάριο Κάσδαγλη), των εφήβων στον τεχνικό του ΝΟ Χανίων, Ηλία Μαχαίρα (με βοηθό τον Θόδωρο Ανδρεάκο), και των παίδων στον Φώντα Λεμπέση (με συνεργάτη τον Φώντα Μαρκόπουλο).

Σημειώνεται ότι και οι τρεις προπονητές αναλαμβάνουν κατ’ αρχήν καθήκοντα για τη φετινή σεζόν και τις αντίστοιχες μεγάλες διοργανώσεις των τριών εθνικών συγκροτημάτων (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για τους νέους άνδρες, ευρωπαϊκό για έφηβους και παίδες), ενώ χρέη team manager και στις τρεις ομάδες θα εκτελεί ο Γιάννης Κατσαούνης.

Δείτε επίσης:  Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ΗΠΑ διέλυσαν με 3-0 σετ τη Σερβία και προκρίθηκαν στον τελικό (photos+video)

Μετά τις αποφάσεις αυτές και την προηγούμενη ανάθεση των “μικρών” γυναικείων ομάδων στο δίδυμο Αλεξίας Καμμένου-Ευτυχίας Καραγιάννη, απομένουν πλέον μόνο οι εθνικές ανδρών και γυναικών, για τις οποίες αποφάσεις θα ληφθούν μετά το πέρας των φετινών υποχρεώσεών τους.

Για την ώρα, η εθνική ανδρών θα πάει στους Ολυμπιακούς του Τόκιο με τον Θοδωρή Βλάχο στον πάγκο, ενώ ο Τεό Λοράντος θα καθοδηγήσει την εθνική γυναικών στην τελική φάση του World League, που θα γίνει 14-19 Ιουνίου στην Αθήνα.

Source link