«Πόρτα» της Πάρις Χίλτον στο Netflix για τη σειρά ντοκιμαντέρ «The Real Bling Ring: Hollywood Heist»

Αναφέρεται πως η σταρ δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει η ιστορία της στη νέα παραγωγή του Netflix με θέμα την κλοπή αντικειμένων μεγάλης αξίας , αν και έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από τη διάρρηξη του σπιτιού της

Η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) δεν ενδιαφέρεται να ενταχθεί η ιστορία της στο «The Real Bling Ring: Hollywood Heist» του Netflix.

«Δεν ενδιαφέρεται να το ξαναζήσει μετά από τόσα χρόνια», αναφέρει πηγή που επικαλείται το Page Six, οπότε και δεν πρόκειται να δώσει την έγκρισή της ώστε να συμπεριληφθεί η ιστορία της στη σειρά ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η πλατφόρμα ροής με θέμα την κλοπή αντικειμένων μεγάλης αξίας.

Δείτε επίσης:  Ο Τάσος Χαλκιάς ξεσπά για όσα έγιναν με την Ιωάννα Μαλέσκου: Ε, αυτό είναι ντροπή!

Το 2013, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια ταινία για τα εγκλήματα, «The Bling Ring», η Πάρις είχε επιτρέψει σε ένα συνεργείο να κινηματογραφήσει μέσα στο σπίτι της και δέχτηκε να συμμετάσχει στη ταινία, μόνο και μόνο γιατί τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει η Σοφία Κόπολα.

Σχεδόν 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας και περισσότερο από μια δεκαετία μετά τη διάρρηξη του σπιτιού της Χίλτον, η κληρονόμος θέλει να αφήσει αυτό το κομμάτι της ζωής της στο παρελθόν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης:  Επικό τρολάρισμα του Τζίμι Κίμελ στον Μάτζικ Τζόνσον - «Ταξίδεψε» μαζί του στην Ελλάδα μέσω... photoshop

Πηγή