Ράδιο Αρβύλα: Τέλος από την εκπομπή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος που κατηγορείται για revenge porn

Ράδιο Αρβύλα: Στην έναρξη της εκπομπής ανακοινώθηκε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα εμφανίζεται πλέον μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και το υπόλοιπο τιμ.

Σάλος στο Twitter με την καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο του Ράδιο Αρβύλα, καθώς κατηγορείται για revenge porn. Από το μεσημέρι της Δευτέρας (13/12) έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων καθώς αποκαλύφθηκε καταγγελία σε βάρος του για ανάρτηση βίντεο και φωτογραφιών με σεξουαλικό περιεχόμενο, σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, μιας πρώην συντρόφου του χωρίς προφανώς να έχει δώσει τη συγκατάθεσή της.

Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευθεί από χρήστες του Instagram και του Twitter, o Στάθης Παναγιωτόπουλος και η εν λόγω γυναίκα γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, εκεί όπου ο παρουσιαστής διατηρεί εξοχική κατοικία και μαγαζί. Οι δυο τους ανέπτυξαν σχέσεις, ωστόσο, μετά τον χωρισμό τους φέρεται ο παρουσιαστής να προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών, χωρίς την έγκριση της κοπέλας, σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Δείτε επίσης:  Λιονέλ Μέσι για κορονοϊό: «Μου πήρε περισσότερο απ’ όσο περίμενα να αναρρώσω»

Ο «θόρυβος» στα social media και το κύμα οργής κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έφερε την απομάκρυνσή του από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Ο Αντώνης Κανάκης ήταν αυτός που έκανε την ανακοίνωση, λέγοντας «Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη, και παράξενη ημέρα για το Ράδιο Αρβύλα».

Περισσότερα σε λίγο…

Source link