Σκάνδαλο στην εθνική Πολωνίας – Ο Ματέους Πονίτκα «έκοψε» τον αδερφό του!

Ο Ματσέλ Πονίτκα αποκάλυψε πως δεν κλήθηκε στην εθνική, καθώς έθεσε βέτο ο αδελφός του Ματέους προκαλώντας σάλο στην Πολωνία!

Αιτία στάθηκαν οι κακές σχέσεις των δύο αδερφών, που οδήγησαν τον Ματέους να «κόψει» ουσιαστικά τον Πολωνό άσο από την προεπιλογή της Πολωνίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ενημερώθηκα από τον προπονητή (σ.σ, Ιγκόρ Μίλιτσιτς) ότι ο Ματέους δεν με αποδέχεται και δεν μπορεί να δουλέψει μαζί μου για την επιτυχία της εθνικής” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαρσέλ Πονίτκα, για να προσθέσει: “Δεν ξέρω τους λόγους που δεν με αποδέχεται (σ.σ ο αδελφός του), αλλά προφανώς επηρεάζει τις κλήσεις ως αρχηγός και θέτει τους όρους του.

Δεν νιώθω ένοχος για κάτι. Δεν καταλαβαίνω για΄τι ο Ματέους θέλει με κάθε κόστος να μειώσει και να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα μου. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Αν έχει κάτι μαζί μου δεν πρέπει να κρύβει το κεφάλι του στην άμμο, αλλά να μιλήσουμε ως άνδρες και να μην έχουμε μισόλογα.

Δείτε επίσης:  ΠΑΟΚ: Απάντηση για Τζιούμπα - Τι ισχύει για τον Ρώσο επιθετικό

Φυσικά και μπορώ να παίξω μαζί του, πάντα μιλούσα ανοιχτά για το θέμα, κάτι που ξέρει και ο προπονητής της εθνικής και η ομοσπονδια. Περιμένω την συνάντηση που μου έχουν υποσχεθεί, την οποία αρνείται ο αρχηγός της ομάδας. Περιμένω από τον Ματέους να συμπεριφερθεί σαν επαγγελματίας και να λυθεί το θέμα».

Source link