Σχολεία: Εμβολιασμένο το 85% των εκπαιδευτικών – Όλα τα μέτρα για το πρώτο κουδούνι της χρονιάς

Με το βλέμμα στην 13η Σεπτεμβρίου και το άνοιγμα των σχολείων, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θεόδωρος Τσούχλος, αποκάλυψε πως το 85% των εκπαιδευτικών είναι πλήρως εμβολιασμένο.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, μιλώντας στο MEGA, κατέστησε σαφές ότι οι εκπαιδευτικοί είναι υπέρ του εμβολιασμού, γεγονός που αποδεικνύεται και από το υψηλό ποσοστό εμβολιασμών του κλάδου, αλλά κατά της υποχρεωτικότητας και της επιβολής.

«Είμαστε υπέρ του μαζικού, καθολικού εμβολιασμού χωρίς αστερίσκους. Εκεί που υπάρχει η διαφωνία της ΟΛΜΕ είναι η έννοια της υποχρεωτικότητας, της επιβολής, της ποινής, της διαθεσιμότητας και γενικότερα του εκφοβισμού. Η ΟΛΜΕ έχει πράξει το καθήκον της από τον Γενάρη που ζητούσαμε την προτεραιοποίηση των εκπαιδευτικών. Φτάσαμε σε ένα ποσοστό στη Δευτεροβάθμια που υπερβαίνει το 80%.Έχουμε υπερβεί το 85% γιατί υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν νοσήσει.», σημείωσε και στάθηκε στη διαφοροποίηση μαθητών – καθηγητών και στη χρήση των rapid tests παρότι ως τον Μάη γινόταν χρήση των σελφ τεστ.

Δείτε επίσης:  Θάνος Πετρέλης: Ξετρελάθηκε η μικρή του κόρη με το χιόνι - Δείτε φώτο

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Source link